Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 16:04
CzeĹÄ Wojtek , teĹź ok 40tki wrĂłciĹem do motocykli. Mnie urzekĹa NTVka bo akurat siÄ nawinÄĹa za kasÄ , ktĂłrÄ i moja Ĺźona z bĂłlami przeĹźyĹa . Kobity wszystkie mĹode i starsze sÄ trochÄ zazdrosne o te nasze cacka
Motocykl na pewno odmĹadza jeno później trzeba siÄ dobrze ubieraÄ co by reumatyzmu siÄ nie nabawiÄ
To jest zgodne z powiedzeniem "GĹowa siwieje , a d..a szaleje" . Moja powiedziaĹa Ĺźe na Devi nie bÄdzie ze mnÄ jeĹşdziÄ i dlatego kupiĹa mi Goldaska i teraz jeĹşdzi ze mnÄ laska
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Pewnie Ĺźe moĹźna,z takiej mieĹcinki miÄdzy ElblÄ giem a Olsztynem,MorÄ g.SwojÄ drogÄ nie wiem czy znasz ĹcieĹźkÄ OstrĂłda - MorÄ g,typowo pod motor,szkoda Ĺźe ruch spory.PamiÄtam Ĺźe od Olsztyna w stronÄ MrÄ gowa tez jest Ĺwietnie ,ale dawno tam nie byĹem.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 09:19
pieniek napisał/a:
Pewnie Ĺźe moĹźna,z takiej mieĹcinki miÄdzy ElblÄ giem a Olsztynem,MorÄ g.SwojÄ drogÄ nie wiem czy znasz ĹcieĹźkÄ OstrĂłda - MorÄ g,typowo pod motor,szkoda Ĺźe ruch spory.PamiÄtam Ĺźe od Olsztyna w stronÄ MrÄ gowa tez jest Ĺwietnie ,ale dawno tam nie byĹem.
Jestem codziennie w OstrĂłdzie. Najlepsza ĹcieĹźka w okolicy to moim zdaniem Olsztynek-Jedwabno-Szczytno. W nowym sezonie moĹźemy oblataÄ rejony.
No cóş, koledzy juz wszystko powiedzieli wiÄc mi pozostaje sie tylko przywitaÄ. Powodzenia kolego i wiele radoĹci z jazdy po zakupie jedynego sĹusznego motocykla :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum