PamiÄtaj, ze motocykl musi byÄ tym wymarzonym i siÄ podobaÄ, reszta jest drugorzÄdna
Ja tam zawsze myĹlaĹem, Ĺźe sprzÄt przede wszystkim ma byÄ niezawodny. To czy bÄdzie miaĹ parÄ rysek, to wĹaĹnie dla mnie sprawa drugorzÄdna;p Moim zdaniem gorzej jest, jak siÄ gdzieĹ jest w nocy, w lesie, w deszczu i do tego motĂłr nie odpali niĹź jak ma rysÄ na baku
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Paź 24, 2011 21:22
Mnie siÄ podobajÄ czopery ale nie kupiÄ takiego na pewno. Ja mam za maĹo czasu a wiÄc jeĹźeli juĹź wsiadam na moto to Ĺźeby machnÄ Ä chociaĹź ze dwie stĂłwki. Na mojej Panci to dopiero rozgrzewka a kumpel na VTX-sie zaczyna mieÄ dosyÄ. Nie wspomnÄ o jego ciÄ gĹych utyskiwaniach: mokry asfalt, kurzy siÄ a moĹźe popada itd itp. Ja chcÄ jeĹşdziÄ a nie picowaÄ ciÄ gle moto. WiÄc czasami rozsÄ dek bierze gĂłrÄ.
Mnie siÄ podobajÄ czopery ale nie kupiÄ takiego na pewno. Ja mam za maĹo czasu a wiÄc jeĹźeli juĹź wsiadam na moto to Ĺźeby machnÄ Ä chociaĹź ze dwie stĂłwki. Na mojej Panci to dopiero rozgrzewka a kumpel na VTX-sie zaczyna mieÄ dosyÄ. Nie wspomnÄ o jego ciÄ gĹych utyskiwaniach: mokry asfalt, kurzy siÄ a moĹźe popada itd itp. Ja chcÄ jeĹşdziÄ a nie picowaÄ ciÄ gle moto. WiÄc czasami rozsÄ dek bierze gĂłrÄ.
Objema rencami sie podpisujem
Witaj i posluchaj Skorpionwr'a. Ja 3 lata szukalem, czytalem i czytalem o motorsach, az trafilem na Deuvillke i juz wiedzialem, ze to jest to. Ale czego nie wybierzesz dla siebie to napewno bedziesz zadowolony. Powodzenia
_________________ H-D MT 350
NT 650 V DEAUVILLE '00
Patrzcie , a ja juĹź miaĹem uzgodnionego Kawasaki Vulkana 1,6 i dobrze ze siÄ posĹuchaĹem Ĺźony - To mÄ dra kobita jest DziÄki temu teraz mam banana caĹy czas
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
A co pochwale siÄ, odgrzeje temat.
KupiĹem deauville z 98 roku, 60 kkm. Opony z tyĹ juĹź raczej nie ma, przĂłd nie za bogaty. Po za tym Ĺadnie polakierowany
Ale jak siÄ fajnie tym jeĹşdzi. KaĹźdemu polecam. ChoÄ na poczÄ tku sprawia wraĹźenie, Ĺźe motor jest po prostu ciÄĹźki. WraĹźenie znika przy 20km/h. Z drugiej strony wraĹźenie nie jest juĹź wraĹźeniem, a rzeczywistoĹciÄ , gdy przyszĹo mi jÄ przepchaÄ (tak miaĹem juĹź z niÄ maĹÄ kĹĂłtniÄ dotyczÄ cÄ jej palenia).
W tym sezonie zrobiĹem jakieĹ 150km i poczuĹem dlaczego ludzie chwalÄ te motory. Dla mnie rewelacja
No to rewelacja. Kolejny pacjent porazony "Devilizmem". Twoje odczucia sa w 100% prawidlowe. Sam cos takiego przezywalem jakis czas temu i juz mnie trafia. Nie wiem jak dociagne do marca, a moto juz zazimowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum