Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 20:58
Od marca do czerwca kręciłem regularnie ok. 900km miesięcznie z racji częstego kursu Lublin (studia) -> dom, dom -> Lublin. Później wielka smuta czyli wylot do usa na prawie 3 miechy. Później to tylko turystyka okolicznościowa... Finalnie bardzo słabe 3500 km + 250 na BMW GS (ot taka 1dniowa przygoda )
ja niestety na brak większych funduszy na dalsze wyprawy nawinąłem 6tys. km. :/
tak czytam ten wątek i stwierdzam, że średnio każdy przejeżdża motocyklem 10tys. km. rocznie. A w związku z tym śmieszą mnie ogłoszenia motocykli do sprzedania z przebiegiem rzędu 30tys. km. jak motocykl ma 10 lat i więcej
pozdro 4 all
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:42
tak czytam ten wątek i stwierdzam, że średnio każdy przejeżdża motocyklem 10tys. km. rocznie. A w związku z tym śmieszą mnie ogłoszenia motocykli do sprzedania z przebiegiem rzędu 30tys. km. jak motocykl ma 10 lat i więcej
Kolego Motorist7 nie Wszyscy robią po 10kkm a nawet do Twojego przebiegu Większości daleko. Zapraszam na początek tematu. A ja od początku września przejechałem tylko trochę ponad 700km. Pozdrawiam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 23:34
to ja przełamię mit o 10k km i powiem, że ja od kąd kupiłem moto nawinąłem powalającą liczbę 49km Tak wyglądał mój pierwszy sezon na własnym motocyklu. Sam się sobie dziwię, że nie jeździłem... Taki grzeczny jestem
Rof [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 16:11
to tak samo jak większość użytkowników motocykli w europie zachodniej, których motocykle można zobaczyć na allegro
pozdro
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 17:01
Na zachodzie jest moda na posiadanie motocykla ( nie mylić z jeżdżeniem) która powoli dociera również do Polski. Dlatego czasami zdarzają się prawdziwe rodzynki. Znajomy kupił w 2006 Gold Winga z 95 roku z przebiegiem 8kkm. Gwarancją przebiegu jest fakt corocznego przeglądu w serwisie Hondy z adnotacją w książce. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum