Czeesc.
Ja kupielm swoj "pierwszy motocykl" pare tyg temu i jak na razie jestem z NTV bardzo zadowolony. Co do wielkosci to szczerze mowiac przy moich 182cm NTV wydaje sie w sam raz, ewentualnie nieco za mala. Najlepiej, jakbys sie przejechal.
borsuk Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 37 Skąd: Kraków/ ok Wadowic
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 23:15
heh, prawde mowiac, klamka zapadla. Kupiony. Ten o ktory pytalem w innym dziale. Szczerze mowiac to jej rozmiar mnie deczko oszolomil a szczegolnie waga.
Ma pare drobiazgow do poprawki ale o tym moze napisze jak juz bede mial ja na podworku.
Poki co zadatkowana czeka na zalatwienie papierow, w czwartek lub piatek ma byc gotowe.
Bylo nie bylo, napewno juz tu zostane i zasile wasze szeregi ;P
Teraz natomiast rozgladam sie za jakims olejem i filtrem bo to napewno trzeba z miejsca zrobic
To gratuluje:]
Masa zaskoczyla w jakim sensie? Ze duza? Szybko sie przyzwyczaisz. Mnie na pocztku manewry parkingowe, przy bardzo malej predkosci, wychodzily kiepsko; ale teraz jest juz duzo lepiej i zaczynam panowac nad ta cwierctoną.
Mnie Killu wcisnal Castrol GPS - to jesli chodzi o olej. Z fitrem powietrza i paliwo wyszlo ok 150zl. Plus samodzielna wymiana, ktora okazala sie zupelnie nieskomplikowana.
borsuk Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 37 Skąd: Kraków/ ok Wadowic
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 11:07
No duża duża, dotąd siedziałem tylko na YBR 250 - z kursu więc nie ma co porównywać. Oprócz tego gabarytowo też mi się wydaje bardzo spory ale to chyba dobrze, nie będzie mnie znosić przy każdym podmuchu ;p
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 15:32
No udało się 300zł opuścić, no i zobowiązali się zrobić tłumaczenia i przegląd zerowy po kosztach - zawołali kolo 300 ale ile do końca to się dowiem jutro bądź po jutrze jak już będę odbierać maszynę.
Swoją drogą to były powody żeby opuścić
- tylny kierunkowskaz sam odpadl - brak śruby mocującej
- te plastiki po lewej jak i poprawej mają ulamane mocowania pod kanapą no i się trzymają o tyle o ile
- delikatnie wyszczerbiony plastik od górnej półki poniżej stacyjki.
Jak już będzie na miejscu to zrobię zdjęcia i pokaże co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum