borsuk Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 37 Skąd: Kraków/ ok Wadowic
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 18:23 Witam serdecznie
Hej, jestem caĹkiem nowy zarĂłwno na tym forum jak i w kwesti motocykli, prawo jazdy zrobiĹem jakoĹ na przeĹomie marca/maja , wakacje przepracowalem i teraz powolutku szukam motocykla dla siebie.
Gdy nie wymyĹlam róşnych moĹźliwych do przebycia podróşy studiuje w Krakowie na AGHu.
Ale ale, do rzeczy - zawitaĹem na tym forum gdyz, bardzo podobajÄ mi siÄ zarĂłwno NTV - starsza jak i deauville.
Ta druga jest pĂłki co jednak poza moim zasiÄgiem.
Zastanawiam siÄ w ogĂłle czy NTV bÄdzie dobrym motocyklem na poczÄ tek - przyznam siÄ Ĺźe przymierzam siÄ teĹź do CB 500 lub GSa (suzuki)
Z drugiej strony jestem wysoki 193 cm i wydaje mi siÄ, Ĺźe masywniejszy motocykl bardziej by mi odpowiadaĹ.
Dlatego jeĹli ktoĹ z was - ma ciekawÄ uwagÄ co do wyboru chÄtnie posĹucham (poczytam)
SwojÄ drogÄ , bardzo miĹa atmosfera panuje tu na forum i bardzo fajnie by bylo pozostaÄ z wami juĹź na NTVce
Mam jeszcze aukcje na oku - ale to moĹźe w innym dziale zamieszczÄ pytanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 11:41
Witam!
MiĹo, jak ktoĹ "z zewnÄ trz" mĂłwi, Ĺźe miĹa atmosfera na forum panuje. Kupuj maszyne i przyjeĹźdĹźaj na Ĺoje! A tam ojjjj tylko siÄ utwierdzisz w przekonaniu klimatu forum
Pozdro i udanego polowania na moto!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 15:14
Siema! Najlepsza rada, jakÄ moĹźna Ci udzieliÄ, to ĹźebyĹ na jakiejĹ usiadĹ a jeĹli masz moĹźliwoĹÄ przejechaĹ siÄ. Przy Twoim zroĹcie od razu skreĹl z listy GSa, bo wyglÄ daĹbyĹ, jak na pocket-biek'u
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 273 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 16:17
Witam!
borsuk Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 37 Skąd: Kraków/ ok Wadowic
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 18:59
Tak wĹaĹnie mi siÄ wydaje co do GSa, chyba siÄ przejadÄ oglÄ dnÄ Ä jednÄ Revere, bo jak ona siÄ okaĹźe nie zaduĹźa to tym bardziej wszystkie piÄÄsetki.
Witam , chopie nie kupuj zadnych cebuli i gsĂłw ino NTV nie ma lepszego motonga na pierwsze moto , V-ka silnik , wal kardana zmienisz olej i zapominosz o napÄdzie
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 20:49
Witaj, kupuj NTV to jest sprzÄt zdecydowanie na studenckÄ kieszeĹ z racji bezawaryjnoĹci. WeĹş jeszcze pod uwagÄ, Ĺźe bÄdziesz miaĹ inne odczucia z jazdy revere (wÄ ska kiera-trudniej siÄ prowadzi) a ntv (kiera rurowa-szersza) wspominam o tym bo jest to dosyÄ duĹźa róşnica i warto o tym pamiÄtaÄ jeĹli ma to byÄ Twoje pierwsze powaĹźne moto.
_________________ była ntv pancer-V-ka ...teraz Afryka dzika RD04...części do ntv posiadam... marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum