Cała moja miłość do motocykli zaczęła się od krótkiej przejażdżki jako pasażer na Africe. Tego samego dnia poszedłem zapisać się na kurs na kat. A.
Pierwszym motocyklem była Honda CB500. Pewnego dnia przechadzając się po mieście zauważyłem motocykl, który przykuł moją uwagę. Była to Deauvillka. Już wtedy wiedziałem, że muszę taka mieć i jakieś 3 miesiące stało się to co było nie uniknione.
Trochę o niej - Deauvillkę kupiłem w sierpniu 2010r. Niestety, ale trzeba było przy niej trochę posiedzieć i popieścić. Wróciła do żywych w tym sezonie. Rocznik 2003, aktualny przebieg 88,5 kkm i rośnie z dnia na dzień.
Trochę o mnie - imię... Artur, wiek... 25 lat, mieszkam we Wrocławiu od 4,5 roku.
LwG
_________________ To ważne, motocykl to nie jest 100 KM i plastiki, to coś więcej. 100 KM + plastiki staje się motocyklem dopiero wtedy, gdy wsiądzie na niego zapalony i zakochany MŁODY CHŁOPAK, który z czasem staje się motocyklista...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:13
Witam Kolegę.
Zapraszam do zapoznania się z tematem forumowego spotkania.
Powitać kolejnego kolege z Wrocławia
Mam nadzieje, ze w niedalekiej przyszlosci uda sie zorganizowac kolejne spotkanie grupy wrocławskiej w szerszym gronie!
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 13:49
Witamy na forum
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum