Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:03 Witam z WrocĹawia
CaĹa moja miĹoĹÄ do motocykli zaczÄĹa siÄ od krĂłtkiej przejaĹźdĹźki jako pasaĹźer na Africe. Tego samego dnia poszedĹem zapisaÄ siÄ na kurs na kat. A.
Pierwszym motocyklem byĹa Honda CB500. Pewnego dnia przechadzajÄ c siÄ po mieĹcie zauwaĹźyĹem motocykl, ktĂłry przykuĹ mojÄ uwagÄ. ByĹa to Deauvillka. JuĹź wtedy wiedziaĹem, Ĺźe muszÄ taka mieÄ i jakieĹ 3 miesiÄ ce staĹo siÄ to co byĹo nie uniknione.
TrochÄ o niej - DeauvillkÄ kupiĹem w sierpniu 2010r. Niestety, ale trzeba byĹo przy niej trochÄ posiedzieÄ i popieĹciÄ. WrĂłciĹa do Ĺźywych w tym sezonie. Rocznik 2003, aktualny przebieg 88,5 kkm i roĹnie z dnia na dzieĹ.
TrochÄ o mnie - imiÄ... Artur, wiek... 25 lat, mieszkam we WrocĹawiu od 4,5 roku.
LwG
_________________ To ważne, motocykl to nie jest 100 KM i plastiki, to coś więcej. 100 KM + plastiki staje się motocyklem dopiero wtedy, gdy wsiądzie na niego zapalony i zakochany MŁODY CHŁOPAK, który z czasem staje się motocyklista...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:13
Witam KolegÄ.
Zapraszam do zapoznania siÄ z tematem forumowego spotkania.
PowitaÄ kolejnego kolege z WrocĹawia
Mam nadzieje, ze w niedalekiej przyszlosci uda sie zorganizowac kolejne spotkanie grupy wrocĹawskiej w szerszym gronie!
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 13:49
Witamy na forum
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum