PoczÄ tek standardowo, dalej wiÄcej o mnie. Otóş tak, na imie mam Krzysztof, mieszkam w InowrocĹawiu(kuj-pom) i od dzieciaka czuĹem pociÄ g do dwĂłch kĂłĹek. JakieĹ dwa lata temu szwagier wkrÄciĹ mi motocykle na max'a i tak oto po dĹugich poszukiwaniach upragnionej Hondy CB500 zostaĹem wĹaĹcicielem... przepiÄknej NTV'ki z 95 roku. W tym momencie (z peĹnym szacunkiem dla wĹaĹcicieli skrzydlatych CB500) nie wyobraĹźam sobie, jakby to mogĹo byÄ inaczej. Ten niesamowity gang V-ki, masa, wygoda waĹu i egzotyka samego motocykla wprawiajÄ mnie w zachwyt, podczas kaĹźdej wizyty w garaĹźu... Moto kupiĹem tak przypadkiem, od dobrego znajomego(notabene fanatyka motoryzacji) w stanie wrÄcz idealnym. PeĹen dokument(grubaĹna teczka), dwa kluczyki(jeden jeszcze w ori kondonie), wszystkie instrukcje( in german niestety), bezwypadek, 20000 tyĹ przebiegu, trzymany w salonie w domu!!! Taki mĂłj maksymalnie pewien zakup. WspaaaaniaĹa czarnula! Tylko czekaÄ kiedy na dobre jej dosiÄ dÄ, bo niestety prawko jeszcze trza zrobiÄ . Ale bez dokumentu nie wsiadam... No chyba, Ĺźe przed garaĹźem tak parÄ metrĂłw... Anyway, jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziÄkujÄ za danÄ mi moĹźliwoĹÄ poruszania siÄ na forum.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 08:32
Witam na pokĹadzie! SzczÄĹliwego pierwszego sezonu ĹźyczÄ. Jazda bez prawka, to nie jazda... Wyrabiaj papier jak najszybciej moĹźesz, bo sezon ucieka!
Wiek: 39 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 36 Skąd: Białowieża
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 09:03
Witaj! Ja w zeszĹym sezonie byĹem w podobnej sytuacji tzn. motocykl juĹź w garaĹźu a prawka nie ma Ale jak wiesz co na Ciebie juĹź czeka to jest duuuĹźa mobilizacja i szybko dokument robisz Pozdrawiam i szerokoĹci!
Witaj Ja oprĂłcz szybkiego zrobienia prawka ĹźyczÄ Ci rozsÄ dku w uzytkowaniu, bo to radoĹÄ i szum w gĹowie i czasem tego rozsÄ dku brakuje choÄ juĹź prawko w kieszeni. Powodzenia i LWG
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 22:42
Witaj i wszystkiego najlepszego
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witam, witam i dziÄkujÄ bardzo za miĹe sĹowa peĹne wsparcia. Na kurs zapisany, wĹaĹnie w tym tygodniu egzamin wewnÄtrzny z testĂłw mnie czeka... A rozsÄ dku, mam nadziejÄ, Ĺźe mi nie brakuje. Samochodem jeĹźdĹźÄ wolno, w domu Ĺźona, dwa "diabeĹki"-jest po co ĹźyÄ. Moto to speĹnienie marzeĹ, a nie gwóźdĹş do trumny. Tak na spokojnie-boczne drogi, wypad nad jeziorko ze szwagrem, sĹoĹce, wiatr we wĹosach i luz peĹen. Czil aĹt he, he... i peĹen rispekt dla "gromowĹadnej"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum