Normalnie dziÄkujÄ za czujnoĹÄ ! Fajnie Ĺźe Vasily dajesz cynk . Zaraz w poniedziaĹek rano lecÄ do Lidla Ĺźeby mi nie wykupili W razie czego mam w Lublinie chyba trzy LIDL-e . Tak nawiasem - z Lidla sÄ dobre towary , polujÄ na torbÄ na zbiornik paliwa , wyglÄ da na solidnÄ
Raz jeszcze dziÄki
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 22:01
DorDaw napisał/a:
Raz jeszcze dziÄk
Nie ma sprawy Gdybym miaĹ wolnego JagieĹĹÄ to teĹź bym dokonaĹ zakupu torby bo wyglÄ da na porzÄ dnÄ . A tak to tylko przyglÄ dnÄ siÄ jej na miejscu w poniedziaĹek i poczekam na lepsze czasy - oferty Lidla jak widaÄ sÄ powtarzane co jakiĹ czas
miaĹ ktoĹ z was stycznoĹÄ z tÄ bieliznÄ termoaktywnÄ i pokrowcem na motocykl z lidla
warte zainteresowania czy raczej lepiej kupiÄ coĹ droĹźszego?
ja 2 lata temu kupiĹem kurtkÄ i spodnie w Lidlu i Ĺmigam w nich do dziĹ,nic siÄ nie dzieje wiÄc nie jest to chyba aĹź taka tandeta,dzisiaj jak mi siÄ uda to podjade,interesuje mnie ten kombinezon przeciw deszczowy i moĹźe rÄkawice bo moje siÄ podarĹy.
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 13:04
ZakupiĹem przeciwdeszczowce na buty. O 10:30 zostaĹ ostatni rozmiar M na ktĂłry siÄ zaĹapaĹem, reszta same wielkie XL :>
MyĹlaĹem Ĺźe ochraniacze majÄ caĹÄ podeszwÄ a majÄ tylko poĹowÄ. Ciekawe jak to siÄ bÄdzie sprawowaÄ. WraĹźenie robi doĹÄ solidne, ale martwi mnie ta poĹowiczna podeszwa (podczas stawania jakby siÄ tak materiaĹ zaczepiĹ o podnóşek to moĹźna siÄ wyĹoĹźyÄ).
Torba wyglÄ daĹa caĹkiem dobrze, nawet lepiej niĹź akcesoria firmy Metro (przynajmniej porĂłwnujÄ c do moich sakw).
RÄkawiczki nie wzbudziĹy we mnie zachwytu. Takie bazarkowe. Za niewiele wiÄcej moĹźna dokonaÄ lepszego zakupu.
Witam, ja teĹź odwiedziĹem LIDL-a i kupiĹem torbÄ na bak, nakĹadki na buty- tylko trzeba pamiÄtaÄ o zrobieniu maĹej dziurki w tej gumowej czÄĹci na przodzie , Ĺźeby w razie woda mogĹa wyciekaÄ . OczywiĹcie kupiĹem kalesonki i bluzeczkÄ - bÄdÄ udawaĹ "maĹÄ laleczkÄ".
Generalnie wyglÄ da na solidnÄ niemieckÄ robotÄ a nie chiĹszczyznÄ - mam nadziejÄ
Z drugiej strony - za te pieniÄ dze chyba lepiej nie moĹźna byĹo trafiÄ
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Ostatnio zmieniony przez Killu Pon Mar 21, 2011 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 15:59
TeĹź zawitaĹem do Lidla, kupiĹem kalesony i pokrowiec na moto. Pokrowiec nie wyglÄ da zbyt solidnie, ale pod akademik szkoda mi jakiegoĹ porzÄ dnego
Mocno zastanawiaĹem siÄ nad torbÄ ale nie mam narazie zbytnio funduszu a posiadam przecieĹź komplet 3 kufrĂłw, powinno styknÄ Ä.
Kalesony przetestowaĹem na rowerku. Jestem zadowolony, co prawda dzisiaj nie jest zimno, ale po mocnej jeĹşdzie nogi byĹy suchutkie, czego nie mogÄ powiedzieÄ o gĂłrnych czÄĹciach ciaĹa.
W litrach to nie powiem moĹźemy skoczyÄ do monopolu i siÄ przekonaÄ ile wejdzie , ale ma jeszcze zamek po rozpiÄciu powiÄksza torbÄ o 1/3 , ma nawet szelki jako plecak i pokrowiec na deszcz .
Wymiary 46 x 31 x 23 pojemnoĹÄ okoĹo 32 litrĂłw - takĹźe byĹmy to przepili
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 18:58
ByĹo napisane ale nie pamiÄtam. Na pewno powyĹźej 30l. Bardzo fajna ta torba, naprawdÄ warto, jak miaĹbym sianko to braĹbym bez zastanowienia.
joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 18:59
Koledzy roztrzÄ sajÄ cy rozliczne zalety tankbagĂłw, weĹşcie pod uwagÄ fakt, iĹź powiÄkszanie pojemnoĹci jest ograniczone dwiema rzeczami: po pierwsze - zbyt wysoki tankbag zasĹania zegary oraz tym bardziej kontrolki (sÄ pod zegarami), NTV ma stosunkowo wysoki bak, a nisko zegary (kontrolki jeszcze niĹźej); nie wyobraĹźam sobie jazdy z niewidocznymi przyrzÄ dami...
Po drugie: zbyt wysoki tankbag po zaĹadowaniu staje siÄ maĹo stabilny, rusza siÄ na boki, jego mocowanie do baku na magnesy jest niepewne.
Wniosek: raczej rzadko bywa moĹźliwoĹÄ korzystania z powiÄkszonej pojemnoĹci kuferka na bak.
Sam uĹźytkujÄ od kilku lat tankbag, ale powiÄkszanie jego pojemnoĹci (swojÄ drogÄ - bardzo rozbudowane, trzy piÄtra - prawdziwy komin na bagaĹź) moĹźna w praktyce miÄdzy bajki wĹoĹźyÄ, przynajmniej tak to wyglÄ da z mojego punktu widzenia. Wzrost ma tu duĹźe znaczenie - wysocy majÄ wiÄksze moĹźliwoĹci powiÄkszania tankbagĂłw!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum