jeĹli masz tÄ beemkÄ na wtryskach to najprawdopodobniej bÄdzie to syf na dnie zbiornika.w momencie jak dodajesz gazu brud siÄ podnosi i przytyka smog.
Ewentualnie to wina przewodĂłw wysokiego napiÄcia, jest wilgotno i zimno , przez co moĹźe przebieraÄ pod obciÄ Ĺźeniem. odpal jÄ po ciemku i zobacz czy siÄ iskrzy z przewodĂłw.
druga wersja jest wÄ tpliwa, bo po rozgrzaniu problem powinien ustaÄ.
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 18:56
WidzÄ Ĺźe wszyscy zdajÄ siÄ potwierdzaÄ mojÄ opiniÄ Ĺźe ĹuszczÄ ca siÄ farba we wnÄtrzu baku zatyka smok i przez to jest ten problem. Mam nadziejÄ Ĺźe tak jest, teraz jedyne co to czekam aĹź przyjdzie zamĂłwiony filtr paliwa i wtedy to rozbiorÄ.
Czwarty, tak ta beemka jest na wtryskach
grzegrzol Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 396 Skąd: LONDON
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 15:34
Tomek pod koniec lutego bÄdzie motobajzel we Wrocku, wiÄc okazja siĹÄ rzeczy sama siÄ generuje . Drugi termin to poczÄ tek kwietnia, kiedy to odbÄdzie siÄ wystawa motocyklowa we Wrocku.
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 15:42
PoczÄ tek kwietnia to dobry termin, powinno byÄ juĹź ciepĹo, takĹźe wszyscy swe rumaki odpalÄ No ale to jeszcze duĹźo czasu takĹźe jeszcze siÄ zgadamy, mam nadziejÄ Ĺźe te formalnoĹci nie zajmÄ za duĹźo czasu w tym salonie. Ale tak swojÄ drogÄ to teĹź mieli ci synowie Hitlera gĹupi pomysĹ Ĺźeby tabliczki znamionowe byĹy naklejkami.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 16:19
Tomek, ja w swoim wschodniohitlerowskim Awo mam prawdziwÄ uczciwÄ nitowanÄ tabliczkÄ MoĹźe w Bawarii inĹźynierowie mocno przejÄli siÄ tematem redukcji masy pojazdu ?
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 15:23
Dzisiaj rozebraĹem i wymieniĹem filtr, wyczyĹciĹem zbiornik, zszyĹem rozerwany smok pompy przez ktĂłry zapewne wciÄ gnÄĹa kupÄ farby. SamÄ pompÄ przepompowaĹem w kanistrze z benzynÄ wydawaĹo siÄ ok. ZĹoĹźyĹem, i jazda, pierwsze 200m byĹo ok potem dupa. Jak dorwÄ manometr to zobaczÄ czy daje odpowiednie ciĹnienie. Jak nie to bÄde montowaĹ samochodowy zamiennik
[ Dodano: Nie Lut 06, 2011 12:12 ]
Ale jestem kurka na to zĹy, na dworze tak fajnie a tu dupa, moto stoi nie sprawne. WyczytaĹem Ĺźe zabrudzonÄ pompÄ w BMW moĹźna przeczyĹciÄ poprzez podĹÄ czenie kabli odwrotnie w tedy bÄdzie pompowaÄ w druga stronÄ, co ma ewentualnie wypĹukaÄ jakies syfy ktĂłre siÄ tam dostaĹy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum