TomiLee84 Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 18 Skąd: ursynów
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 22:48 ANTONINA wita! :)
Witajcie Moi drodzy!
Tomasz z Okolic Kozienic nadaje. Obecnie w Warszawie,ale czasami jestem w rodzinnym domu.
...ale do brzegu.
Honda NTV (czyli moja ANTONINA) 1995r., przebieg 50 000 mil-tak właśnie mil.
Kupiłem ją z allegro od Pana który sprowadza maszyny rolnicze z Wielkiej Brytanii. Mówił,że stała gdzieś tam pod szopą,więc ją wziął,a później ja. Jestem jej pierwszym właścicielem w Polsce.
Miałem problem z jej zarejestrowaniem,a dokładnie z przeglądem. Specjaliści dopatrzyli się,że klosz jest inny troche i nie chcieli podbić przeglądu. Pojechałem do innych specjalistów i zrobili przegląd bez problemu.
Przebieg ma spory,co widać choćby po kluczyku,ale nie po silniku (chyba że był robiony-czego nie widać).
Po zakupie wymieniłem uszczelniacze w lagach i wyregulowałem gaźnik (oczywiście mechanicy,nie ja ). Oczywiście płyny (prócz hamulcowego) też zostały wymienione.
Jak dotąd tylko leje paliwo. Byłem nią w Biłgoraju i dwa razy nad morzem. Problemy?? Chyba tylko ze mną. Tyłek boli i kolana przy dłuższej jeździe.
Coś mi się wydaje,że jeszcze nie jedna wyprawa przed Nami ,a najbliższa we wrześniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum