TomiLee84 Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 18 Skąd: ursynów
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 23:48 ANTONINA wita! :)
Witajcie Moi drodzy!
Tomasz z Okolic Kozienic nadaje. Obecnie w Warszawie,ale czasami jestem w rodzinnym domu.
...ale do brzegu.
Honda NTV (czyli moja ANTONINA) 1995r., przebieg 50 000 mil-tak wĹaĹnie mil.
KupiĹem jÄ z allegro od Pana ktĂłry sprowadza maszyny rolnicze z Wielkiej Brytanii. MĂłwiĹ,Ĺźe staĹa gdzieĹ tam pod szopÄ ,wiÄc jÄ wziÄ Ĺ,a później ja. Jestem jej pierwszym wĹaĹcicielem w Polsce.
MiaĹem problem z jej zarejestrowaniem,a dokĹadnie z przeglÄ dem. SpecjaliĹci dopatrzyli siÄ,Ĺźe klosz jest inny troche i nie chcieli podbiÄ przeglÄ du. PojechaĹem do innych specjalistĂłw i zrobili przeglÄ d bez problemu.
Przebieg ma spory,co widaÄ choÄby po kluczyku,ale nie po silniku (chyba Ĺźe byĹ robiony-czego nie widaÄ).
Po zakupie wymieniĹem uszczelniacze w lagach i wyregulowaĹem gaĹşnik (oczywiĹcie mechanicy,nie ja ). OczywiĹcie pĹyny (prĂłcz hamulcowego) teĹź zostaĹy wymienione.
Jak dotÄ d tylko leje paliwo. ByĹem niÄ w BiĹgoraju i dwa razy nad morzem. Problemy?? Chyba tylko ze mnÄ . TyĹek boli i kolana przy dĹuĹźszej jeĹşdzie.
CoĹ mi siÄ wydaje,Ĺźe jeszcze nie jedna wyprawa przed Nami ,a najbliĹźsza we wrzeĹniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum