Witam wszystkich fanow moto, Jeszcze raz przepraszam że najpierw napisałem post a teraz dopiero się witam. Po 20 latach przerwy zdecydowalem się na kupno NT700VA i myslę że nie bede zalował, jestem z okolic Rudy ?ląskiej, a motorek mam dopiero miesiac, dopiero co się dotarł, i jak widzicie dopiero co się zaczynam wkrecać.
axa Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 238 Skąd: Węgorzewo(Mazury)
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 14:47
Witaj na Forum!
No to niezle sie wkreciles, ze po 20 latach skusiles sie na nowa maszyne. Zaluj jednak, bo nie bedzie Ci dane odwiedzac bardzo bogatego dzialu Forum o tytule Garaż - no bo co w nowej NT moze sie zepsuc?
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 15:36
Witam, szerokości!
Wojciech
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 16:19
No wlaśnie mam zamiar prawie w tym czasie mam urlop, tylko nie wiem jak to wszystko wyglada nigdy nie bylem na takim czymś, może ktoś z was opisze coś więcej.
Czy nadaje się jeszcze na coś takiego i oczywiście czy moja malżonka się nadaje.
A tak w nawiasie z Rudy ?ląskiej jest bardzo daleko i i nie wiem jeszcze czy zdecyduje się.
zbylek
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 21:30
Cześć witamy na forum. Oczywiście że się nadajecie jak każdy posiadacz NT. Postarajcie się zasilić grupę i zgłoście się na zlot. Na początek to idealna trasa na takiego turystyka jakim jest NT.
Zaraz, zaraz.... mój ma 40kkm i mój mechanik twierdzi, że ten silnik dopiero się dotarł... Hm... może te nowe inaczej mają...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 09:53
Witam i szerokości.
W kwestii czy się nadaję.
Jeżeli Twoja przygoda z moto skończyła się jak Miałeś 70 na karku to rzeczywiście Możesz mieć problem z dotarciem bo jednak kawałek drogi jest. Z drugiej strony Kupiłeś turystyka a więc maszynę stworzoną do długich tras.
ARTURO72 jest z Twojej okolicy i też jedzie więc razem raźniej.
Rekord odległości ma Ente 936km pewnie z nas wszystkich najstarszy więc pozostaje puścić buraka osiodłać maszynę usadowić szanowną Małożonkę na tyłach i w drogę.
Atmosfera pełna koleżeństwa i przyjaźni gwarantowana.
Tak nawiasem ja miałem przerwę 22lata i niestety 5-tke z przodu więc będzie mi raźniej.
Pozdrawiam i do zobaczenia w ŁOJACH
yacey
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum