Witam wszystkich fanow moto, Jeszcze raz przepraszam Ĺźe najpierw napisaĹem post a teraz dopiero siÄ witam. Po 20 latach przerwy zdecydowalem siÄ na kupno NT700VA i myslÄ Ĺźe nie bede zalowaĹ, jestem z okolic Rudy ?lÄ skiej, a motorek mam dopiero miesiac, dopiero co siÄ dotarĹ, i jak widzicie dopiero co siÄ zaczynam wkrecaÄ.
axa Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 238 Skąd: Węgorzewo(Mazury)
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 15:47
Witaj na Forum!
No to niezle sie wkreciles, ze po 20 latach skusiles sie na nowa maszyne. Zaluj jednak, bo nie bedzie Ci dane odwiedzac bardzo bogatego dzialu Forum o tytule GaraĹź - no bo co w nowej NT moze sie zepsuc?
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 16:36
Witam, szerokoĹci!
Wojciech
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 17:19
No wlaĹnie mam zamiar prawie w tym czasie mam urlop, tylko nie wiem jak to wszystko wyglada nigdy nie bylem na takim czymĹ, moĹźe ktoĹ z was opisze coĹ wiÄcej.
Czy nadaje siÄ jeszcze na coĹ takiego i oczywiĹcie czy moja malĹźonka siÄ nadaje.
A tak w nawiasie z Rudy ?lÄ skiej jest bardzo daleko i i nie wiem jeszcze czy zdecyduje siÄ.
zbylek
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 22:30
CzeĹÄ witamy na forum. OczywiĹcie Ĺźe siÄ nadajecie jak kaĹźdy posiadacz NT. Postarajcie siÄ zasiliÄ grupÄ i zgĹoĹcie siÄ na zlot. Na poczÄ tek to idealna trasa na takiego turystyka jakim jest NT.
Zaraz, zaraz.... mĂłj ma 40kkm i mĂłj mechanik twierdzi, Ĺźe ten silnik dopiero siÄ dotarĹ... Hm... moĹźe te nowe inaczej majÄ ...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 10:53
Witam i szerokoĹci.
W kwestii czy siÄ nadajÄ.
JeĹźeli Twoja przygoda z moto skoĹczyĹa siÄ jak MiaĹeĹ 70 na karku to rzeczywiĹcie MoĹźesz mieÄ problem z dotarciem bo jednak kawaĹek drogi jest. Z drugiej strony KupiĹeĹ turystyka a wiÄc maszynÄ stworzonÄ do dĹugich tras.
ARTURO72 jest z Twojej okolicy i teĹź jedzie wiÄc razem raĹşniej.
Rekord odlegĹoĹci ma Ente 936km pewnie z nas wszystkich najstarszy wiÄc pozostaje puĹciÄ buraka osiodĹaÄ maszynÄ usadowiÄ szanownÄ MaĹoĹźonkÄ na tyĹach i w drogÄ.
Atmosfera peĹna koleĹźeĹstwa i przyjaĹşni gwarantowana.
Tak nawiasem ja miaĹem przerwÄ 22lata i niestety 5-tke z przodu wiÄc bÄdzie mi raĹşniej.
Pozdrawiam i do zobaczenia w ĹOJACH
yacey
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum