Mam problem, ze stelaĹźem wingrack - model E140 czyli pierwsza generacja, w drugiej bowiem pĹaskowniki sÄ dĹuĹźsze (N140). Problem polega na zamocowaniu go tak aby nie ocieraĹ pĂłĹkÄ pod kufer centralny o rÄ czkÄ pasaĹźera. Ocieranie wynika ze zbyt krĂłtkich pĹaskownikĂłw (po jednym na stronÄ) ĹÄ czÄ cych stelaĹź do motocykla. ZdjÄcia i rysunek techniczny z prosbÄ o podanie wymiaru zaĹÄ czam tu:
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 01:32
Praetor - 13,5cm i 11,5 (wedĹug Twojego rysunku) ale musisz to przypasowaÄ bo miaĹem ze sobÄ kiepskÄ linijkÄ a dojĹcie do tego teĹź jest maĹo wygodny (od strony stelaĹźa).
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 14:03 witka
Dzieki serdeczne, Kermadec! W czasie gdy wgrywaĹeĹ post na forum z wymiarem, siedziaĹem w garaĹźu i mierzyĹem... mierzyĹem i mierzyĹem. ZaczÄ Ĺem dopasowywaÄ i stworzyĹem rysunek techniczny dla Ĺlusarza.
Zabawna zbieĹźnoĹÄ. RobiliĹmy to samo w tym samym czasie. Ty mierzÄ c z oryginaĹu, a ja wyobraĹźajÄ c sobie jak wyglÄ da oryginaĹ i jak go dopasowaÄ do mojego moto.
Co ciekawe wyszĹo mi prawie identycznie jak Tobie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum