Mam problem, ze stelażem wingrack - model E140 czyli pierwsza generacja, w drugiej bowiem płaskowniki są dłuższe (N140). Problem polega na zamocowaniu go tak aby nie ocierał półką pod kufer centralny o rączkę pasażera. Ocieranie wynika ze zbyt krótkich płaskowników (po jednym na stronę) łączących stelaż do motocykla. Zdjęcia i rysunek techniczny z prosbą o podanie wymiaru załączam tu:
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 01:32
Praetor - 13,5cm i 11,5 (według Twojego rysunku) ale musisz to przypasować bo miałem ze sobą kiepską linijkę a dojście do tego też jest mało wygodny (od strony stelaża).
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 14:03 witka
Dzieki serdeczne, Kermadec! W czasie gdy wgrywałeś post na forum z wymiarem, siedziałem w garażu i mierzyłem... mierzyłem i mierzyłem. Zacząłem dopasowywać i stworzyłem rysunek techniczny dla ślusarza.
Zabawna zbieżność. Robiliśmy to samo w tym samym czasie. Ty mierząc z oryginału, a ja wyobrażając sobie jak wygląda oryginał i jak go dopasować do mojego moto.
Co ciekawe wyszło mi prawie identycznie jak Tobie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum