Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 23:00 Witam, wszystkich NTV 650 Wrocław
Witam, piszę to powitanie dla wszystkich użytkowników hondy NTV, jeszcze jesetm przed zakupem (3 dni do odbioru motoru), zdecydowałem się na zakup po długim poszukiwaniu czegoś dla mnie, najpierw chciałem varadero ale ledwo sięgam stopami do podłogi, potem cb 500 ale jakaś taka skromna i wreszcie wsiadłem na ntv i przejechałem się to było to......, Kupuję NTV z 92 r. z ogrianlnym lakierem swilkowy, przejechane 58 tys. licznik nie kęcony, wszystko w zadbane kupuje od Pana po 40-stce pełny użytek turystyczny. Mam nadzieję że będzie spoko, w sumie jest wrzesień wiec po sezonie a ja nie mogę doczekać się kolejnego lata, kiedy poczuję to coś za czym wszyscy fani hondy tęsknią po sezonie.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 23:43
Witaj Paysano
No, no, do końca sezonu to jeszcze trochę
zdążysz pośmigać jeszcze...
Życzę zadowolenia z zakupu i pozdrawiam
Paysano [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:50
Witaj SzrotRider, w sumie masz racię ale jak oglądam pogodę to codziennie we Wrocławiu pada deszcz, więc trochę mam obawy aby w tym chłodzie rozkoszować się jazdą.
Wojtek [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:01
Witaj,
Gratuluję wyboru. Ja mam czerwoną ale prawdę mówiąc też chciałem kupić "swilkową"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum