Witam, piszÄ to powitanie dla wszystkich uĹźytkownikĂłw hondy NTV, jeszcze jesetm przed zakupem (3 dni do odbioru motoru), zdecydowaĹem siÄ na zakup po dĹugim poszukiwaniu czegoĹ dla mnie, najpierw chciaĹem varadero ale ledwo siÄgam stopami do podĹogi, potem cb 500 ale jakaĹ taka skromna i wreszcie wsiadĹem na ntv i przejechaĹem siÄ to byĹo to......, KupujÄ NTV z 92 r. z ogrianlnym lakierem swilkowy, przejechane 58 tys. licznik nie kÄcony, wszystko w zadbane kupuje od Pana po 40-stce peĹny uĹźytek turystyczny. Mam nadziejÄ Ĺźe bÄdzie spoko, w sumie jest wrzesieĹ wiec po sezonie a ja nie mogÄ doczekaÄ siÄ kolejnego lata, kiedy poczujÄ to coĹ za czym wszyscy fani hondy tÄskniÄ po sezonie.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 00:43
Witaj Paysano
No, no, do koĹca sezonu to jeszcze trochÄ
zdÄ Ĺźysz poĹmigaÄ jeszcze...
ĹťyczÄ zadowolenia z zakupu i pozdrawiam
Paysano [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:50
Witaj SzrotRider, w sumie masz raciÄ ale jak oglÄ dam pogodÄ to codziennie we WrocĹawiu pada deszcz, wiÄc trochÄ mam obawy aby w tym chĹodzie rozkoszowaÄ siÄ jazdÄ .
Wojtek [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:01
Witaj,
GratulujÄ wyboru. Ja mam czerwonÄ ale prawdÄ mĂłwiÄ c teĹź chciaĹem kupiÄ "swilkowÄ "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum