Wysłany: Sob Sty 09, 2010 04:56 Siema
Od niedawna Ĺmigam na NTV z 96. Moto uĹźywam codziennie jako transport do pracy, wiÄc skusiĹem siÄ na jego legendarny silnik. Pozdrawiam serdecznie i liczÄ na to Ĺźe pomÄczÄ was trochÄ gĹupimi pytaniami w dziale mechanika.
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 04:17
No z fotami to narazie bÄdzie lipunia. Ntv potrzebuje liftingu. Nie mam bocznych paneli(jeden juĹź w drodze), uĹźywam na codzieĹ, oprĂłcz dnia satana i czÄsto dniu po nim , nie mam garaĹźu i ostatnio na lodzie zaliczyĹem glebÄ co dosyÄ zmniejszyĹo walory pozostaĹych owiewek . Jak tylko strzelÄ jakÄ Ĺ fotkÄ to podrzucÄ.
Na wiosnÄ ostro biorÄ siÄ do zmiany stanu Ĺźeczy. W planach Aero , czyszczenie i zmiana na czerĹ wszystkich elementĂłw jakie siÄ da, plus jakieĹ inserty. I z tym pewnie bÄdÄ miaĹ kilka pytaĹ . Oraz usuniÄcie przedniej owiewki z szybÄ . Za jakiĹ miesiÄ c ĹciÄ gnÄ tableta to z czasem podrzucÄ jakieĹ projekty.
ZdjÄcie brata jakoĹ nie podejdzie , a o panne to jestem samolub .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum