Wysłany: Sob Sty 09, 2010 04:56 Siema
Od niedawna śmigam na NTV z 96. Moto używam codziennie jako transport do pracy, więc skusiłem się na jego legendarny silnik. Pozdrawiam serdecznie i liczę na to że pomęczę was trochę głupimi pytaniami w dziale mechanika.
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 04:17
No z fotami to narazie będzie lipunia. Ntv potrzebuje liftingu. Nie mam bocznych paneli(jeden już w drodze), używam na codzień, oprócz dnia satana i często dniu po nim , nie mam garażu i ostatnio na lodzie zaliczyłem glebę co dosyć zmniejszyło walory pozostałych owiewek . Jak tylko strzelę jakąś fotkę to podrzucę.
Na wiosnę ostro biorę się do zmiany stanu żeczy. W planach Aero , czyszczenie i zmiana na czerń wszystkich elementów jakie się da, plus jakieś inserty. I z tym pewnie będę miał kilka pytań . Oraz usunięcie przedniej owiewki z szybą. Za jakiś miesiąc ściągnę tableta to z czasem podrzucę jakieś projekty.
Zdjęcie brata jakoś nie podejdzie , a o panne to jestem samolub .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum