Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 12:34
Witam! Ja także cieszę się z nowego forumowicza i jego sprzętu! Zwłaszcza, że bądź co bądź jest to już perełka i została na forum.
Szerokości, przyczepności, czystych winkli i niewysychającego baku!
Pozdrawiam!
joy
Wiek: 54 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 14:01
Cześć! Wszyscy obecni na spotkaniu w Łojach wsłuchiwali się z podziwem w gang silnika Twojej białej NTV; jak więc widzisz, motocykl już znamy, a Nowego Właściciela niniejszym witamy w naszym gronie. Mamy nadzieję osobiście poznać Cię na letnim spotkaniu (chyba takie będzie?!).
Długo myślałem co było by dla mnie odpowiednie i bezsprzecznie wygrała NTV, marzą mi się dłuższe przeloty, turystyka. Dlatego szukałem solidnej V, dobrej pozycji, kardana, coś z charakterem no i Honda, cóż więcej od życia można chcieć. Rozsądek i upodobania zaowocowały zakupem.
Na początek (2010) myślę objechać naszą krainę, między innymi kochany Wrocław (piękne lata studenckie). Nie wyobrażam sobie również nie przyprowadzić Wam blondyny na zlot. Już nie mogę się doczekać.
Teraz musze doczytać jaka opona na przód najlepsza, jak wyjąć z tylniej papiaka i zawulkanizować gumę, kiedy zacząć się martwić o sprzęgło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum