Ona to blondynka ’89 caĹkiem zadbana, maĹo bita i jeszcze skora do szaleĹstw. ZresztÄ pewnie znana na forum poprzez poprzedniego wĹaĹciciela Darka.
Ja to 27 letni motocyklista teoretyk, A od 10 lat, wczeĹniej tylko krĂłtka przygoda z ETZ 250, obecnie jedynie sĹuszna NTV650.
Pracuje sobie i pomieszkuje w Wawie-Wrzeciono, Revelke na razie zimujÄ na wsi nieopodal Ostrowi Mazowieckiej.
MoĹźecie na mnie liczyÄ w kwestii zadawania pytaĹ
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 12:34
Witam! Ja takĹźe cieszÄ siÄ z nowego forumowicza i jego sprzÄtu! ZwĹaszcza, Ĺźe bÄ dĹş co bÄ dĹş jest to juĹź pereĹka i zostaĹa na forum.
SzerokoĹci, przyczepnoĹci, czystych winkli i niewysychajÄ cego baku!
Pozdrawiam!
joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 14:01
CzeĹÄ! Wszyscy obecni na spotkaniu w Ĺojach wsĹuchiwali siÄ z podziwem w gang silnika Twojej biaĹej NTV; jak wiÄc widzisz, motocykl juĹź znamy, a Nowego WĹaĹciciela niniejszym witamy w naszym gronie. Mamy nadziejÄ osobiĹcie poznaÄ CiÄ na letnim spotkaniu (chyba takie bÄdzie?!).
DĹugo myĹlaĹem co byĹo by dla mnie odpowiednie i bezsprzecznie wygraĹa NTV, marzÄ mi siÄ dĹuĹźsze przeloty, turystyka. Dlatego szukaĹem solidnej V, dobrej pozycji, kardana, coĹ z charakterem no i Honda, cóş wiÄcej od Ĺźycia moĹźna chcieÄ. RozsÄ dek i upodobania zaowocowaĹy zakupem.
Na poczÄ tek (2010) myĹlÄ objechaÄ naszÄ krainÄ, miÄdzy innymi kochany WrocĹaw (piÄkne lata studenckie). Nie wyobraĹźam sobie rĂłwnieĹź nie przyprowadziÄ Wam blondyny na zlot. JuĹź nie mogÄ siÄ doczekaÄ.
Teraz musze doczytaÄ jaka opona na przĂłd najlepsza, jak wyjÄ Ä z tylniej papiaka i zawulkanizowaÄ gumÄ, kiedy zaczÄ Ä siÄ martwiÄ o sprzÄgĹo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum