Witam! Jestem tomek. Mieszkam ko³o wawy. Powiem wprost. Zalogowa³em siê bo przypadkiem sta³em siê posiadaczem ntvki która i mam do sprzedania. Wiêc wyysli³em ze to chyba najlepsze miejsce ¿eby o tym poinformowaæ.
Wys³any: Wto Cze 09, 2009 22:00
Witaj a w jaki sposób sta³e¶ siê "przypadkiem" posiadaczem NTV-ki? Znalaz³e¶ j± w lesie czy kto¶ Ci j± podrzuci³:wink:
I dlaczego odrazu j± sprzedajesz? Przecie¿ to ¶wietny i bezawaryjny sprzêt.
tomekv4 [Usuniêty]
Wys³any: Wto Cze 09, 2009 22:21
sprowadzam motocykle na zamówienie. a ntvke kupi³em przypadkiem w niemczech w rejonie gdzie oglada³em inny motocykl a ntv sta³ przy ulicy z kartk± do sprzedania. tj
ps. je¶li wiesz gdzie w lesie le¿y taka ntvka daj znaæ ale oczywi¶cie na priv. wszelkie podrzutki ntv te¿ przyjmê z otwartymi rêkoma.
sprowadzam przede wszystkim afriki twin. jestem te¿ na africa twin forum. mo¿na tam zajrzeæ i zapytaæ o mnie
Pomóg³: 50 razy Wiek: 37 Do³±czy³: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Sk±d: Opole
Wys³any: Sro Cze 10, 2009 01:51
Panie moderatorze! To¿ to zdrada!!! A tak powa¿nie, to tutaj chyba praktycznie wszyscy aktywni posiadaj± ju¿ motocykle... Tak, czy inaczej zostawiaj NTV, bo to revelacyjny sprzêt
tomekv4 [Usuniêty]
Wys³any: Sro Cze 10, 2009 09:42
Afryki na forum africa twin. Chyba ¿e kto¶ chce szczegó³owe info to prosze na priv. tj
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum