Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Mar 26, 2023 14:03
Słabo to widzę, bo na takie dalekie wypady niestety nie jeżdżę, max to np. jednodniowe kółko wokół Bieszczad
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Zawsze może być ten pierwszy raz Jak chcesz, to dla towarzystwa pojadę z Tobą. Wszystkie oczy będą zwrócone na nas jak pojedziemy na czerwonych Reverkach
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Kwi 17, 2023 15:18
Tak, bylibyśmy najpiękniejszą i najszybszą "parą"
Zabrzmiało to dwuznacznie ale tylko tak zabrzmiało
Na poważnie, to ze mnie taki niedzielny kierowca. Czyli zero szans na choćby kroplę deszczu itp. Ale wiem, że będziecie się super bawili / i tego Wam qwa zazdroszczę/ i moje myśli będą z Wami a ja wypiję za Wasze zdrowie
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum