Wysłany: Pią Cze 05, 2020 20:12 Pompa wody
Witam wszystkich
Czy ktoś z forumowiczów regenerował pompę wody? Gdzie na Śląsku mógłbym zakupić zestaw naprawczy (poza ASO oczywiście). Interesowały by mnie również wymiary łożysk i simmeringów. Z góry dziękuję za przydatne informacje. LWG
Wysłany: Pią Cze 12, 2020 22:55
Witaj. Jak bym dał radę to rozebrać nie rozpoczynałbym tamatu ale w żaden sposób nie mogę dojść jak to zrobić. Jedyny chyba sposób to ściągnięcie wirnika ale ten , mimo dość ostrego wybijania nie drgnął nawet. Poruszałem temat na HONDA DEAUVILLE OWNERS na fejsie ale tem też nikt nie potrafi doradzić. Wygląda mi to na żadki przypadek ponieważ żadnych wskazówek nie ma nigdzie. Na amerykańskiej stronie sklepu pisze że to część nierozbieralna ale chcą ponad 400$
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wysłany: Nie Cze 14, 2020 20:33
Ceny pompy 19200MEW920 po trosze znam i tak zdecydowałem na nówkę . W Russla znalazłem za 460 zł z przesyłką . Myślę ,że taniej nie znajdę . Czekam do poniedziałku ( wysłałem @ ) bo nie wiem czy nowa czy używka
[ Dodano: Nie Cze 14, 2020 23:46 ] ADNAW, regeneracja w Twoim przypdku popatrz link powyżej od kolegi oldmotory super przydatne
bielawy, temat był poruszany na forum trampkowym, a w XL700V pompa wody chyba jest taka sama ja w NT700V. Trzeba pokombinować trochę, ale regeneracja pompy jest do zrobienia.
TU masz link do opisu: http://forum.transalpclub...pa+wody#p391384
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum