Wysłany: Pią Cze 05, 2020 21:12 Pompa wody
Witam wszystkich
Czy ktoĹ z forumowiczĂłw regenerowaĹ pompÄ wody? Gdzie na ĹlÄ sku mĂłgĹbym zakupiÄ zestaw naprawczy (poza ASO oczywiĹcie). InteresowaĹy by mnie rĂłwnieĹź wymiary ĹoĹźysk i simmeringĂłw. Z gĂłry dziÄkujÄ za przydatne informacje. LWG
Wysłany: Pią Cze 12, 2020 23:55
Witaj. Jak bym daĹ radÄ to rozebraÄ nie rozpoczynaĹbym tamatu ale w Ĺźaden sposĂłb nie mogÄ dojĹÄ jak to zrobiÄ. Jedyny chyba sposĂłb to ĹciÄ gniÄcie wirnika ale ten , mimo doĹÄ ostrego wybijania nie drgnÄ Ĺ nawet. PoruszaĹem temat na HONDA DEAUVILLE OWNERS na fejsie ale tem teĹź nikt nie potrafi doradziÄ. WyglÄ da mi to na Ĺźadki przypadek poniewaĹź Ĺźadnych wskazĂłwek nie ma nigdzie. Na amerykaĹskiej stronie sklepu pisze Ĺźe to czÄĹÄ nierozbieralna ale chcÄ ponad 400$
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wysłany: Nie Cze 14, 2020 21:33
Ceny pompy 19200MEW920 po trosze znam i tak zdecydowaĹem na nĂłwkÄ . W Russla znalazĹem za 460 zĹ z przesyĹkÄ . MyĹlÄ ,Ĺźe taniej nie znajdÄ . Czekam do poniedziaĹku ( wysĹaĹem @ ) bo nie wiem czy nowa czy uĹźywka
[ Dodano: Nie Cze 14, 2020 23:46 ] ADNAW, regeneracja w Twoim przypdku popatrz link powyĹźej od kolegi oldmotory super przydatne
bielawy, temat byĹ poruszany na forum trampkowym, a w XL700V pompa wody chyba jest taka sama ja w NT700V. Trzeba pokombinowaÄ trochÄ, ale regeneracja pompy jest do zrobienia.
TU masz link do opisu: http://forum.transalpclub...pa+wody#p391384
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum