_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Poprzedni właściciel zatęsknił za RC33... i cała tajemnica...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
nawet fajny, jak trzeba pogrzebać w mechanice, nie traci się pół dnia na rozkręcanie plastików... cena bardzo przyjemna, jak ma zdrowe serducho i jeździ prosto, na pierwsze moto idealny, dołożyć gmole i śmigać. A to że się pewnie motocykl turlał... życie
To już lepszego silnika nie miał? NTV gościu nie potrafił wpisać w google
To już lepszego silnika nie miał? NTV gościu nie potrafił wpisać w google
zgadzam się w pełni z Rzempim, ten silnik jest tam ni w p. ni w oko, między piecem a bakiem jest taka dziura że można tam siatki z zakupami wozić, pomijając techniczne aspekty samego serducha...który z lekka odstaje od oryginalnego niemieckiego boksera.
Faktycznie najciekawiej by się tam prezentował duży widlasty silnik coś ala Kawa vulcan 1500-2000 czy cuś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum