_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Poprzedni wĹaĹciciel zatÄskniĹ za RC33... i caĹa tajemnica...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
nawet fajny, jak trzeba pogrzebaÄ w mechanice, nie traci siÄ póŠdnia na rozkrÄcanie plastikĂłw... cena bardzo przyjemna, jak ma zdrowe serducho i jeĹşdzi prosto, na pierwsze moto idealny, doĹoĹźyÄ gmole i ĹmigaÄ. A to Ĺźe siÄ pewnie motocykl turlaĹ... Ĺźycie
To juĹź lepszego silnika nie miaĹ? NTV goĹciu nie potrafiĹ wpisaÄ w google
To juĹź lepszego silnika nie miaĹ? NTV goĹciu nie potrafiĹ wpisaÄ w google
zgadzam siÄ w peĹni z Rzempim, ten silnik jest tam ni w p. ni w oko, miÄdzy piecem a bakiem jest taka dziura Ĺźe moĹźna tam siatki z zakupami woziÄ, pomijajÄ c techniczne aspekty samego serducha...ktĂłry z lekka odstaje od oryginalnego niemieckiego boksera.
Faktycznie najciekawiej by siÄ tam prezentowaĹ duĹźy widlasty silnik coĹ ala Kawa vulcan 1500-2000 czy cuĹ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum