Jak już mowa o wycieczce do Genewy, to biuro z Katowic organizuje wyjazd na targi motoryzacyjne właśnie w Genewie:
https://www.gims.swiss/
BIURO PODRóŻY PL TRAVEL
ul. Dąbrowskiego 1/6, 40-032 Katowice
tel. 662 097 959, 691 133 433, 32 256 45 77
www.pltravel.pl
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
^^
Generalnie warto zapisać sobie namiary na tego sprzedawcę, to nasz forumowy kolega.
Nawet jeśli toreb na aukcji nie ma, to na zamówienie może uszyć.
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Bo zawsze można zdjąć jakby co. W tym kasku, jak padnie bateria to się udusisz. Poza tym zostaje kwestia filtra, który jest malutki i w mieście w upał zaraz się zatka.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Sob Cze 29, 2019 10:47
PeterP napisał/a:
A ja zakupiłem ostatnio takie cudo na upały
allegro.pl/oferta/bcb-opaska-na-szyje-szal-chlodzacy-cooling-scarf-7801374561
jak się nie sprawdzi na moto, to będę to mroził i butelkę browca owijał, żeby się nie zagrzał podczas picia
Podoba mi się .
Napisz jak się sprawuje.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
PeterP
Serio mógłbyś napisać czy działa .
Nawet nie na moto ,tylko na te upały do traktora .
O klimie nawet marzyć nie mogę a gdyby to było rzeczywiście pomocne , zawsze łatwiej znieść godziny w tym skwarze i kurzu.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Cze 30, 2019 11:57
Leszek692 napisał/a:
PeterP
Serio mógłbyś napisać czy działa .
Nawet nie na moto ,tylko na te upały do traktora .
O klimie nawet marzyć nie mogę a gdyby to było rzeczywiście pomocne , zawsze łatwiej znieść godziny w tym skwarze i kurzu.
Jakim ciągnikiem pomykasz przez pole?
Biorę chłodną (nie mrożoną) wodę do termosu. Troszkę pomaga i jest czym usta przepłukać po kurzu.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Ciok
Różne , jest 3 traktorzystów a traktorów 10 i wszystkie staruszki .
Duża prasa NH to chodzi w niej Ursus U -1224.
Mała prasa kostka Famarol to C-360 lata .
Transport słomy to Ursusy C-360 albo Belarus 550 .
Transport ziarna do stodoły Ursusy U-1604 i U- 912 czasem też Belarus albo U -1224 .
Nie ma się czym specjalnie chełpić .
Mój stary szef też ma zabytka John Deere 4240S rocznik po 80 tym ale to jest kwintesencja jakość i trwałości JD na tych traktorach JD zbudował swą potęgę piec chyba 8,4 Litra na rzędowej pompie Bosch-a robi robotę głównie wielka talerzówa od Burego ogień i dym.
I jest nówka JD też robote robi ale to już nie ta jakość dziadka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum