Kwestia gustu
plusy dodatnie:
+ wysoka szyba i owiewki
+ mechanicznie spoko może byc
+ przebieg jeśli prawdziwy to spoko
+ powinien mieć CBS w tym roczniku
plusy ujemne:
- opony chyba na wykonczeniu albo niedowidze.
- te linie czarne jak lampas w dresie
- wydech szpeci strasznie (ale gosc pisał, że wizualnie nie do konca fajnie, uczciwie)
- szkoda ze nie ma kufra centralnego
Jak gość to zrobił, że obroty 0 a predkosc niecałe 20 ?
Debmotne , racja ten wydech szpeci i brak kufra centralnego, szukam dalej , ale na razie bez ciśnienia
a tym licznikiem , no to fakt dziwne, wskazówka nie wraca na 0 chyba
_________________ był : Romet Kadet, Awo Simson, CZ 350, Jawa TS 350, będzie Devilka - jeśli będzie
PS: słowa "pilne" w ogłoszeniu oznaczają najczęściej > przywieziesz gotówkę , pokażesz mi ją i zjadę ostro z ceny
Ta devi z Orzesza wisi już od września/października ub.roku.Byłem ją oglądać kiedy szukałem czegoś dla siebie.Na temat stanu technicznego nie wypowiem się bo nie wiem jak jest faktycznie,trzeba by ją sprawdzić,przejechać się solidnie.Gość wcześniej przed zmodyfikowaniem ogłoszenia pisał że syn ma warsztat motocyklowy i moto jest sprawne,potem to usunął z kolejnych ogłoszeń.Ja zrezygnowałem z tej devi bo jej stan wizualny był kiepski,dość solidnie "ściorana" moto było brudne,bak porysowany okropnie,tłumik malowany na czarno,siedzenie poplamione a kufer wyglądał jakby cegły w nim woził. Oczywiście wszystko to jest do poprawienia,do zrobienia i motek może wyglądać porządnie jak na devi przystało ale wymaga to czasu i kasy i nie przy tej cenie.Moim zdaniem ten motek jest wart góra 6000 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum