Wysłany: Pią Paź 12, 2018 00:14 LwG wszystkim forumowiczom i pozdrawiam
Witam
ChciaĹ bym siÄ przedstawiÄ i podziÄkowaÄ za przyjÄcie do forum, Mam na imiÄ Ĺukasz. Od niespeĹna tygodnia zaczÄ Ĺem zwiedzaÄ okolice Skierniewic HondÄ NTV 650 Revere 96r. Miejsca temu motocyklowi, ktĂłry byĹ moim marzeniem ustÄ piĹa rĂłwnie zacna maszyna MZ TS 150 88r. "Tesia" po renowacji, lecz trochÄ zmÄczona czeka na niewielkie poprawki mechaniczne. Sezon dokoĹczyÄ postanowiĹem na Hondzie. Moja pasja poza motorami to, majstrowanie przy nich.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sob Paź 13, 2018 16:20
Witaj entuzjasto mechaniki (sam napisaĹeĹ, Ĺźe lubisz grzebaÄ w mechanice ). MajÄ c NTV zapomnisz o grzebaniu tylko bÄdziesz nawijaĹ "wstÄgÄ szos" na koĹa.
LWG !!!!!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Kolego "Ciok" rĂłwnieĹź jest mi miĹo w Twoim Nick-u dostrzegam doĹÄ znane w okolicy nazwisko, nie wiem czy nie jesteĹmy nawet sÄ siadami.
Kolego "izywec" co do majstrowania, jest trochÄ w mojej Hondzie do pogrzebania, kupiĹem jÄ trochÄ zaniedbanÄ i juĹź do wymiany poszĹy klocki hamulcowe, tylna opona, filtr paliwa i powietrza. Mam teĹź dylemat czy bicie przedniej tarczy 0,25mm oraz jej gruboĹÄ 4,78mm kwalifikuje tarczÄ juĹź do wymiany czy moĹźna jÄ jeszcze uratowaÄ przez przetoczenie.
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1787 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Sro Paź 17, 2018 10:19
Pietruch84 napisał/a:
Kolego "Ciok" rĂłwnieĹź jest mi miĹo w Twoim Nick-u dostrzegam doĹÄ znane w okolicy nazwisko, nie wiem czy nie jesteĹmy nawet sÄ siadami.
...............:
Ja z Opolskich CiokĂłw. Ale zawsze moĹźemy byÄ sÄ siadami.
Polecisz coĹ do zobaczenia w okolicach Skierniewic. Tu od strony Jesionki troszkÄ zjeĹşdziĹem.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum