Wysłany: Czw Paź 11, 2018 23:14 LwG wszystkim forumowiczom i pozdrawiam
Witam
Chciał bym się przedstawić i podziękować za przyjęcie do forum, Mam na imię Łukasz. Od niespełna tygodnia zacząłem zwiedzać okolice Skierniewic Hondą NTV 650 Revere 96r. Miejsca temu motocyklowi, który był moim marzeniem ustąpiła równie zacna maszyna MZ TS 150 88r. "Tesia" po renowacji, lecz trochę zmęczona czeka na niewielkie poprawki mechaniczne. Sezon dokończyć postanowiłem na Hondzie. Moja pasja poza motorami to, majstrowanie przy nich.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sob Paź 13, 2018 15:20
Witaj entuzjasto mechaniki (sam napisałeś, że lubisz grzebać w mechanice ). Mając NTV zapomnisz o grzebaniu tylko będziesz nawijał "wstęgę szos" na koła.
LWG !!!!!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Kolego "Ciok" również jest mi miło w Twoim Nick-u dostrzegam dość znane w okolicy nazwisko, nie wiem czy nie jesteśmy nawet sąsiadami.
Kolego "izywec" co do majstrowania, jest trochę w mojej Hondzie do pogrzebania, kupiłem ją trochę zaniedbaną i już do wymiany poszły klocki hamulcowe, tylna opona, filtr paliwa i powietrza. Mam też dylemat czy bicie przedniej tarczy 0,25mm oraz jej grubość 4,78mm kwalifikuje tarczę już do wymiany czy można ją jeszcze uratować przez przetoczenie.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Sro Paź 17, 2018 09:19
Pietruch84 napisał/a:
Kolego "Ciok" również jest mi miło w Twoim Nick-u dostrzegam dość znane w okolicy nazwisko, nie wiem czy nie jesteśmy nawet sąsiadami.
...............:
Ja z Opolskich Cioków. Ale zawsze możemy być sąsiadami.
Polecisz coś do zobaczenia w okolicach Skierniewic. Tu od strony Jesionki troszkę zjeździłem.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum