Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 15:06 Honda Montesa
Witam , KupiĹem hondÄ , na fakturze pisze Ĺźe Deauville 650 , rok 2002 , a na dowodzie rejestracyjnym jest nazwa ; HONDA MONTESA SA RC 47 ,; dodam Ĺźe motocykl jest sprowadzony z WĹoch , czy ktoĹ siÄ z tym spotkaĹ z tÄ nazwÄ , wizualnie wyglÄ d DEAUVILLE , moĹźe to jakiĹ przekrÄt , PROSZÄ O INFORMACJE !.
Pozdrawiam Roman
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 17:11
Spokojnie, to tylko "szczegĂłliki"
W najgorszym przypadku bÄdziesz jedynym posiadaczem fabrycznej Hondy "Montesa"
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 18:39
RomanH napisał/a:
ByĹem w Wydziale Komunikacji Wa-wa Praga PoĹ i zrobili problem , mam jechaÄ do Diagnosty w celu ustalenia modelu ,
Klasyka z Grochowskiej
Diagnosta na podstawie VIN-u powinien bez problemu usatliĹ model motocykla, chyba Ĺźe masz taki VIN jak ja pod tytuĹem KLI0141xxx. Wtedy robi siÄ zabawnie.
Sprubuj coĹ zamĂłwiÄ wg VIN-u lub wprowadziÄ do systemĂłw literÄ "I".
WracajÄ c do tematu jak masz oryginalny VIN diagnosta okreĹli Ci model moto.
Pomógł: 5 razy Wiek: 57 Dołączył: 14 Maj 2018 Posty: 256 Skąd: Grajewo BGR
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 20:57
Che che.
Piaggo kupiĹem od Niemca. SpisaliĹmy umowÄ na kartoniku od butĂłw. Potem tĹumaczenie w Polsce i diagnosta rozszyfrowujÄ c niemiecki i tĹumaczenie wpisaĹ Model : Panu (zamiast Sfera 50). NadmieniÄ, Ĺźe w tamtych czasach w Niemczech nie musieli rejestrowaÄ 50cm3, wiÄc nie byĹo dowodu rej. Panu, to oczywiĹcie zwrot grzecznoĹciowi ,komu Niemiec sprzedawaĹ . I tak mam w dowodzie rejestracyjnym. Jestem wiÄc szczÄĹliwym posiadaczem skutera Piaggo model : Panu. Ciekawe, czy jest taki sam drugi ?????
Mi w Hondzie crv wpisaĹ diagnosta Ĺźe to diesel i nawet bym na to nie wpadĹ gdyby paniÄ w komunikacyjnym nie zainteresowaĹy moje papiery z montaĹźu LPG . MĂłwi mi Ĺźe jestem pierwszy w MikoĹowie co gaz do diesla wsadziĹ Ja w szoku i dalej na stacjÄ po adnotacjÄ Ĺźe te auta w tamtych latach nie wychodziĹy nawet w dieslu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum