Widziałem na Jutubie nt700v na kostkach, z wywalonymi kuframi, porżniętymi szlifierką bokami i wstawionymi aluminiowymi kuframi w miejsce oryginałów i wyglądało to na maksa .ujowo, że tak powiem klasykiem: "Donaldzie Tusku i Sabo, nie idźcie tą drogą"
Sam autor tematu Bednarson99 milczy... czyżby zaszył się w garażu?
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Tj.. szukałem tej z obciętymi kuframi.
Ten filmik oglądałem ale przyciął mi się początek. Potem się dziwiłem, że tak szybko pomyka.
Teraz patrzę a tu na początku kostka.
(zaznaczę sobie pierwszą setkę - ten post)
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Tak, wiem ze to "zwykła" NTV. W zasadzie ramy sa dosyc podobne i mozna podobne modyfikacje wykonac na Deauville, z racji podwójnego wachacza zaiwecha powinna byc nawet wytrzymalsza na wertepach.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2015 Posty: 211 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon Wrz 17, 2018 06:54
A mi się tytułowy pomysł podoba, bo czemu mamy zabierać koledze chęć tworzenia czegoś wyjątkowego, ma kasę i ochotę to do roboty, tylko nie zapomnij się pochwalić swoimi wypocinami.
Sam mam w planach coś szatanskiego, bo wszyscy mówią jakie nasze hondy są bezawaryjne, ja chce swoją przeznaczyć na tor i tam ją katować, bo w ruchu ulicznym nie osiagnę maksimum z mojego motorka, tak mnie wzięło na jazdę po torze po ostatnim szkoleniu w Olzie i już planuje wyjazdy na tor kartingowym w Starym Kisielinie, kto wie może kiedyś uda mi się wbić na tor Poznań, ale trzymam kciuki za kolegę i za jego zmote niech się błyszczy w oczach jego wlasciciela
P.s. Sam się zastanawiałem czy nie przerobić devi w stylu mad Maxa
A i proszę mi nie wmawiać żebym sprzedał dobry motocykl i kupił sobie jakiś złom na tor!
Osobiście jak bym miał kasę to po 1 jeździł bym rt-kiem
Nie trzeba posiadać motocykla, żeby uprawiać turystykę motocyklową w innych państwach / na innych kontynentach. Pakujemy d... w samolot wypożyczmy moto na miejscu i heja! Są firmy wyspecjalizowane w organizowaniu wypraw wraz z wypożyczeniem moto. Oczywiście 2 standardowe problemy czas i koszta... W USA idziemy do pierwszego lepszego dealera Harley'a np. w Nowym Yorku i po 2 miesiącach bujania się po stanach oddajemy sprzęt w Los Angeles. Podobnie Nowa Zelandia, czy inne cywilizowane zakątki świata... Taki mam plan jak trafię w lotto Póki co cieszmy się pogodą i naszymi wspaniałymi maszynami, które są najlepsze pod słońcem, bo stoją w garażu i są gotowe do kolejnej trasy!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum