Wysłany: Nie Cze 03, 2018 09:23
RADZIU, dziÄki za zaproszenie. ChÄtnie wpadnÄ ale najlepiej juĹź swojÄ maszynÄ - (to pod DÄblinem jest?).
TowarzyszkÄ moĹźe da siÄ namĂłwiÄ...
BDW - nie chce mi siÄ grzebaÄ w regulaminie, podpowiedzcie, czy Ĺwierzak na forum nie moĹźe inicjowaÄ PRV wiadomoĹci?, nie mogÄ wysĹaÄ jako pierwszy ale mogÄ odpowiedzieÄ. No i jaki status to zmienia???
LwG
_________________ "Nigdy nie mów KIEDYŚ
bo kiedyś może być
ZA PóŹNO"
BLADY, witaj we wĹaĹciwym miejscu.
Na Ĺoje koniecznie przyjedĹş, a przyjechanie motocyklem nie jest koniecznoĹciÄ . WaĹźne jest bycie a nie posiadanie
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 5 razy Wiek: 57 Dołączył: 14 Maj 2018 Posty: 256 Skąd: Grajewo BGR
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 19:57
Nowy z Podlasia wita nowego z MaĹopolski. Devi zakupiĹem 5 maja (zrobiĹem juĹź 1800 km), a 14 maja zarejestrowaĹem siÄ na Forum. WpisaĹem siÄ na listÄ do FijaĹkowa. Nie wiem, kto jeszcze miaĹ takie tempo?
SwojÄ RC juĹź dopieszczam. Odliczam dni do pierwszego weekendu lipca a Devi nie kupuj, bo partnerka bÄdzie zazdrosna, Ĺźe wiÄcej czasu z niÄ (moto) i "na niej " spÄdzisz niĹź z ĹźonÄ )
Nowy z Podlasia wita nowego z MaĹopolski. Devi zakupiĹem 5 maja (zrobiĹem juĹź 1800 km), a 14 maja zarejestrowaĹem siÄ na Forum. WpisaĹem siÄ na listÄ do FijaĹkowa. Nie wiem, kto jeszcze miaĹ takie tempo?:))
3 lata temu byliĹmy na Ĺojach w opcji - Devilka & Gustaw w garazu od paru dni, yoker dwa tygodnie po odebraniu prawka, a ja parÄ dni po
wiÄc chyba Cie przebilismy z szybkoscia dzialania
bawcie sie tam misie kolorowe i wypijcie nasze zdrowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum