Wysłany: Czw Maj 31, 2018 18:32 WITAM z MaĹopolski
Witam wszystkich ujeĹźdĹźaczy jednoĹladĂłw.
DoĹÄ czyĹem do forum z jednego prostego powodu. Na 99 % zdecydowany jestem na zakup NTV 700 DVLL i szukam potwierdzenia swojej decyzji "u ĹşrĂłdeĹ".
SZEROKOĹCI i LWG
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Pią Cze 01, 2018 21:50
CzeĹÄ, nie wiem czym lataĹeĹ wczesniej. Po CBR albo GSXR w Devi bÄdzie Ci brakowaĹo mocy, ale wygodniej, po 125 bÄdzie Ci "ciÄĹźej", ale i mocniej. A jeĹli dopiero zaczynasz, to Devi bÄdzie w sam raz
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Jakby CiÄ tu zniechÄciÄ. To jest totalny koszmar. Nie kupuj tego motocykla!!!
Bo jak kupisz, to nie bÄdziesz chciaĹ z niego zsiadaÄ. I bÄdziesz chciaĹ jeĹşdziÄ od rana do wieczora na coraz dalsze wyprawy - bo to bardzo wygodny motocykl.
Na pewno tego chcesz? Twoje dotychczasowe Ĺźycie legnie w gruzach
ZastanĂłw siÄ czy jesteĹ na to gotĂłw
A dodatkowo w pakiecie niejako dostaniesz bandÄ takich samych wariatĂłw - a nie daj bĂłg przyjechaÄ na zlot/szkolenie czy do Wioski CudĂłw - wtedy juĹź absolutnie po Tobie
No chyba udaĹo mi siÄ zniechÄciÄ do zakupu?
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Panie takie moto to nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Nic siÄ nie dzieje, droga na OstroĹekÄ i jeszcze raz nuda, nuda, nuda.
A tak na serio to POWITAĹ i z pewnosciÄ bedzie Pan zadowolony...
Pozdro i LwG
_________________ Była Jawa 50, MZ ETZ 251, Suzuki Savage 650, Devi NT700V, teraz Versys 1000
Wysłany: Sob Cze 02, 2018 16:28
DziÄki wszystkim Kolegom za ciepĹe sĹowa.
Tak, przesiadka ze 125, nie liczÄ c w latach szalonej mĹodoĹci pojedynczych rundek na WSK, GAZELA, czy MZ ETZ 250 ale to tylko epizody. Wtedy szczytem marzeĹ byĹ SIMSON ale z MOTORYNKI teĹź byĹa frajda.
NOMAD - fajny wpis. ZNIECHÄCIĹEĹ mnie na maxa, wiÄc DOZO na jakimĹ zlocie jak juĹź ogarnÄ mszynÄ.
_________________ "Nigdy nie mów KIEDYŚ
bo kiedyś może być
ZA PóŹNO"
Akurat daleko do siebie nie mamy. W tym miesiÄ cu byĹem na Devi w Krk z 4 razy. Tzn w ubiegĹym.
A w przyszĹym tygodniu teĹź przynajmniej raz bÄdÄ. WiÄc jeĹli chcesz siÄ przymierzyÄ to daj znaÄ
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sob Cze 02, 2018 22:35
BLADY, przyjedĹş na Ĺoje (puszkÄ , pociÄ giem, 125 - to juĹź powoli siÄ zbieraj) i jak CiÄ tam ochrzcimy... to klÄkajcie narody. Przejedziesz siÄ 650, 700, ReverkÄ , jakimĹ Tygrysem, tylko nie FujarÄ , bo przepadniesz... Zapraszamy
PS. Jak masz towarzyszkÄ, to zabierz, bo moja Ĺźona ciÄ gle mĂłwi - z kim ja tam bÄdÄ psipsiaÄ?
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum