Wysłany: Czw Maj 18, 2017 20:48 LuĹşna rurka gumowa zwisa
Witam, Koledzy, dziĹ zauwaĹźyĹem Ĺźe w okolicach nóşki zwisa mi luĹşna rurka gumowa gruboĹci okoĹo centymetra.
Od czego mogĹa siÄ odczepiÄ ? prĂłbowaĹem coĹ wypatrzeÄ od doĹu ale leci gdzieĹ w okolice siedziska i trÄ cÄ widok, co to moĹźe byÄ, motocykl jeĹşdzi normalnie, pali, nie grzeje siÄ etc
Tak mi siÄ wydaje Ĺźe wszystko jest ok, na mechanice nie znam siÄ zupeĹnie.
Jedna idzie od przelewu i odpowietrzenia baku, druga od korka ukĹadu chĹodzÄ cego a trzecia (zatkana w NTV) z airbox'a.
Pewni ktĂłraĹ z w/w
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Nie wiem jak to jest w 700tce ale w 650 wiszÄ 3szt
DokĹadnie tak. U mnie wiszÄ na bogato, wystajÄ zdrowo.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Na akumulatorze czÄst zdarza siÄ Ĺźe jest taki kranik (wypustka, odpowietrznik) na ktĂłry nakĹada siÄ rurkÄ aby ewentualny nadmiar elektrolitu wywalaĹo wĹaĹnie tÄ rurkÄ na ziemiÄ, a nie na elementy motocykla. MoĹźe to to ci zwisa 😊
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Paź 06, 2017 13:09
terma82 napisał/a:
dla mnie to dziwne jest
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
No ta reklama pod profilem i pisanie z tekstĂłw bez sensu, wchodzÄ widzÄ na nowy poziom. Spam pĹytkami i regaĹami w kaĹźdym poĹcie juĹź nie jest w modzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum