norian
Wysłany: Sob Maj 27, 2017 22:12 Dobry mechanik Hondy
Witam, wĹasnie nabyĹem swoje pierwsze wiÄksze moto i padĹo na NTV 700. Mam proĹbÄ do kolegĂłw.... po przejechaniu 300 km stwierdziĹem, Ĺźe dobrze by byĹo jakby przyjrzaĹ siÄ jej sprawdzony fachowiec z Warszawy lub okolicy. Lepiej mieÄ pewnoĹÄ Ĺźe wszystko jest w jak nieprzymilenie porzÄ dku lub co trzeba zrobiÄ od rÄki :cry: . BÄdÄ wdziÄczy za namiary.
Ja wszystkie swoje moto serwisujÄ w motor-garze w Legionowie i nie narzekam (jakoĹ strasznie )... no moĹźe poza tym Ĺźe czasami trzeba dĹugo czekaÄ bo goĹÄ ma spore obĹoĹźenie
norian
Wysłany: Nie Maj 28, 2017 10:16
CzeĹÄ, DostaĹem od rzempiego kontakt na PawĹa (modzek) wielu forumowiczĂłw go chwali, Ĺźe zna siÄ na rzeczy. Poprzednie moto serwisowaĹem w ISM na Rembertowie teĹź nie ma na co narzekaÄ, ale u nich nigdy Ĺźadnego devi nie widziaĹem. DziÄki za informacje i pozdrawiam.
Kontakt podesĹany, umawiaj siÄ i bÄdzie gitara. OsĹuchasz siÄ, Ĺźe silnik w devi to motopompy napÄdza i inne takie. U PawĹa na pewno coĹ ciekawego stoi, moĹźna pooglÄ daÄ, pomacaÄ i posĹuchaÄ co i jak. Pozdrowienia!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 29 Sty 2017 Posty: 114 Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: Nie Maj 28, 2017 22:35
TeĹź posĹuchaĹem rady kolegĂłw i zaprowadziĹem swojego Rosynanta do Modzka. Nie doĹÄ Ĺźe zrobiĹ co potrzeba, to przejrzaĹ caĹoĹÄ i po uzgodnieniu ogarnÄ Ĺ wszystko co uznaliĹmy za przydatne. Robota czyĹciutka, pierwszej klasy!
JedĹş do niego, mimo Ĺźe to kawaĹek od Wawy, nie zawiedziesz siÄ.
norian
Wysłany: Pon Maj 29, 2017 13:22
DziÄki wszystkim za zaangaĹźowanie. JuĹź jestem z PawĹem zdzwoniony, tak Ĺźe pewnie w najbliĹźszym czasie pojawiÄ siÄ na przeglÄ dzie. Pozdrawiam.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Paź 06, 2017 15:31
Kolega forumowy Modzek
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum