norian
Wysłany: Sob Maj 27, 2017 21:12 Dobry mechanik Hondy
Witam, własnie nabyłem swoje pierwsze większe moto i padło na NTV 700. Mam prośbę do kolegów.... po przejechaniu 300 km stwierdziłem, że dobrze by było jakby przyjrzał się jej sprawdzony fachowiec z Warszawy lub okolicy. Lepiej mieć pewność że wszystko jest w jak nieprzymilenie porządku lub co trzeba zrobić od ręki :cry: . Będę wdzięczy za namiary.
Ja wszystkie swoje moto serwisuję w motor-garze w Legionowie i nie narzekam (jakoś strasznie )... no może poza tym że czasami trzeba długo czekać bo gość ma spore obłożenie
norian
Wysłany: Nie Maj 28, 2017 09:16
Cześć, Dostałem od rzempiego kontakt na Pawła (modzek) wielu forumowiczów go chwali, że zna się na rzeczy. Poprzednie moto serwisowałem w ISM na Rembertowie też nie ma na co narzekać, ale u nich nigdy żadnego devi nie widziałem. Dzięki za informacje i pozdrawiam.
Kontakt podesłany, umawiaj się i będzie gitara. Osłuchasz się, że silnik w devi to motopompy napędza i inne takie. U Pawła na pewno coś ciekawego stoi, można pooglądać, pomacać i posłuchać co i jak. Pozdrowienia!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 29 Sty 2017 Posty: 114 Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: Nie Maj 28, 2017 21:35
Też posłuchałem rady kolegów i zaprowadziłem swojego Rosynanta do Modzka. Nie dość że zrobił co potrzeba, to przejrzał całość i po uzgodnieniu ogarnął wszystko co uznaliśmy za przydatne. Robota czyściutka, pierwszej klasy!
Jedź do niego, mimo że to kawałek od Wawy, nie zawiedziesz się.
norian
Wysłany: Pon Maj 29, 2017 12:22
Dzięki wszystkim za zaangażowanie. Już jestem z Pawłem zdzwoniony, tak że pewnie w najbliższym czasie pojawię się na przeglądzie. Pozdrawiam.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Paź 06, 2017 14:31
Kolega forumowy Modzek
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum