Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Sie 2016 Posty: 331 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Wrz 01, 2016 09:30
Nie dziÄkujÄ za gratulacje. Ĺťeby nie zapeszyÄ....
Banku nie rozbijaĹem, ale kredyt trzeba bÄdzie spĹaÄiÄ.....
Reflektorki, owszem dodajÄ uroku, ale nje sÄ ledowe. Jeszcze....
Profil uzupeĹniony, i to z jakÄ dumÄ !
A co do kamizelki, to wychodzÄ z zaĹoĹźenia, Ĺźe skoro na drodze nie mogÄ wyróşniÄ siÄ inteligencjÄ , to moĹźe chociaĹź wyglÄ dem.... I rzeczywiĹcie, jeĹli choÄ kilku kierowcĂłw zdjÄĹo nogÄ z gazu widzÄ c napis POLICJA, to misja wypeĹniona......
ChoÄ spotkaĹem siÄ takĹźe z potrzebÄ interwencji w sprawie Ĺşle zaparkowanych samochodĂłw.....
https://youtu.be/dX5ip13k8yk
JeĹli chodzi o szkolenia to polecam czytaÄ forum i zaĹapaÄ siÄ na jakieĹ szkolenie u forumowych kolegĂłw Radzieckiego lub konrada. Takie szkolenie daje niesamowicie duĹźo!
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Skoro GdaĹsk to moĹźe kiedyĹ siÄ zdzwonimy, bo czasem zapuszczam siÄ tam swojÄ teĹź czarnÄ DeauvilkÄ . PojeĹşdzisz to siÄ bardziej przekonasz do tego motocykla, bo to naprawdÄ porzÄ dna maszyna.
Do zobaczenia na trasie. LwG.
PS pozdrowienia dla dzielnego "plecaczka".
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
piotrjacek77, GdaĹska mocno nie zwiedzaĹem, w tym roku przejechaĹem polskie wybrzeĹźe BaĹtyku i jakoĹ ominÄ Ĺem, bo priorytetem byĹo Westerplatte. Daj znaÄ na forum moĹźe siÄ podczepiÄ.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Wysłany: Sob Wrz 03, 2016 23:08
No tylko w skrĂłcie meldujÄ .
Droga stu zakrÄtĂłw zrobiona. Nawet dwustu, bo dwa razy.
Ale przyznam, Ĺźe poĹladki bolÄ , a w czasie drogi nie za bardzo byĹo co zrobiÄ z nogami.
Filmik wkrĂłtce.
a w czasie drogi nie za bardzo byĹo co zrobiÄ z nogami.
A od czego sÄ boczne pĹetwy w devi? Kopytka na pĹetwy i krÄ Ĺźenie powraca
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
https://youtu.be/FJK_RIOUS08
Taka prĂłbka. Tylko siÄ nie Ĺmiejcie. DulkÄ mam dopiero od dwĂłch dni...
Z muzykÄ film byĹby fajniejszy, co nie umniejsza okolicom RÄkawice teĹź warto zakĹadaÄ i miÄdzygaz teĹź by siÄ przydaĹ, Äwicz pilnie.
Wysłany: Pon Wrz 05, 2016 12:08
Filmik wrzuciĹem prosto z kamerki, korzystajÄ c z hotelowego wifi. Nie miaĹem wiÄc czasu, ani moĹźliwoĹci podĹoĹźenia czego kolwiek pod obraz.
Z tym miÄdzy gazem, czeka mnie sporo nauki.
DuĹźo dowiadujÄ siÄ takĹźe z tego forum, dziÄki Waszym wiadomoĹciom.
Krytykujcie wiÄc, ale siÄ nie Ĺmiejcie.
NapiszÄ wiÄcej, jak odeĹpiÄ zarwanÄ nockÄ. Z gĂłr wrĂłciliĹmy o trzeciej nad ranem, a o 5:30, trzeba byĹo wstaÄ do pracy.
Jako ciekawostkÄ.....caĹÄ podróş udaĹo siÄ przejechaÄ o prawie suchych ciuchach.
https://youtu.be/xo6DHfsZWvs
Acha! ByĹbym zapomniaĹ. RÄkawice jechaĹy w schowku. ByĹo tak gorÄ co, Ĺźe dĹonie za bardzo siÄ pociĹy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum