Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Sie 2016 Posty: 331 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Sie 29, 2016 18:35 A ja witam z TrĂłjmiasta !
Prawko A zrobiĹem na tyle niedawno, Ĺźe do dziĹ jeszcze powinienem woziÄ na kasku "zielony listek".
Nie widzÄ tu arkusza spisowego, wiÄc napiszÄ coĹ z pamiÄci. O ile siÄ nie pomylÄ....
Mieszkam w GdaĹsku, choÄ jak to mĂłwiÄ jestem napĹywowy. Niech bÄdzie, Ĺźe pomorski sĹoik...PorzuciĹem wiÄksze miasto dla spokojnego Ĺźycia w TrĂłjmieĹcie.
Do tej pory ujeĹźdĹźaĹem Peugeota Satelisa 500, a teraz dosiadam Majesty 400.
Super maszyny, pakowne i zwinne po mieĹcie, dajÄ radÄ takĹźe na trasie.
DoszedĹem jednak do wniosku, Ĺźe skoro nie bÄdÄ zmieniaĹ Ĺźony, zmieniÄ motocykl.
ZakochaĹem siÄ od pierwszego spojrzenia w Deauvilce.
(Jak to siÄ wymawia? DOvil, czy moĹźe DUvil ?)
Mam nadziejÄ, Ĺźe od pojutrza bÄdÄ wĹaĹcicielem takiej bestii.
Przyjmijcie mnie zatem do swojego grona i nie krzyczcie, gdy bÄdÄ zadawaĹ " gĹupie " pytania.
Do zobaczenia na szlakach Ĺwiata !
Witaj!
Nie ma gĹupich pytaĹ, tylko gĹupie odpowiedzi!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wymawia siÄ bardziej z franucka, bo nazwa pochodzi od francuskiej nadmorskiej miejscowoĹci o tutaj:
https://goo.gl/maps/3RcY4Zsano92 , a Ĺźe francuskiego nie znam wymawiam jak mi pasuje. Znajomi i rodzina i tak mĂłwiÄ , Ĺźe to moja kochanka
stator napisał/a:
Przyjmijcie mnie zatem do swojego grona i nie krzyczcie, gdy bÄdÄ zadawaĹ " gĹupie " pytania.
Nic nie szkodzi, ale nie zapominaj o opcji "szukaj " , na forum byĹo juĹź prawie wszystko.
stator napisał/a:
skoro nie bÄdÄ zmieniaĹ Ĺźony, zmieniÄ motocykl
Dlaczego nie jednego i drugiego? ... taki Ĺźarcik
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sie 30, 2016 08:08
Witaj ...
Chyba gĹodnemu chleb na myĹli OdczytaĹem Ĺźe bÄdziesz zmieniaĹ ĹťonÄ i motocykl Niby zielony listek a tu trzecie moto, trzecia Ĺťona. Wszystko wrĂłciĹo jednak do normy po zaĹoĹźeniu okularĂłw
Do zobaczenia w trasie z trzecim moto i pierwszÄ ĹťonÄ
Wysłany: Wto Sie 30, 2016 09:01
Cytat:
skoro nie bÄdÄ zmieniaĹ Ĺźony, zmieniÄ motocykl
Dlaczego nie jednego i drugiego? ... taki Ĺźarcik
Bo moja maĹĹźonka jest tak nie normalna, Ĺźe nie chcÄ siÄ jej pozbywaÄ.
Normalne Ĺźony, zabraniajÄ kupowaÄ motocykle, i kulaÄ siÄ z chĹopakami ( a tym bardziej z dziewczynami).
Moja nie doĹÄ, Ĺźe zachÄca do kupowania, to jeszcze siada jako plecaczek. Plecaczek z ogrzewaniem i wbudowanÄ funkcjÄ masaĹźu !
Tak wiÄc bardziej nie normalnej nigdzie nie znajdÄ. To po co zmieniaÄ.....
DziĹ jestem po jeĹşdzie prĂłbnej....
Przynam, Ĺźe przesiadka z automatu jest niemalĹźe traumatyczna.
Wiele...... hmmm, wszsytkiego muszÄ siÄ nauczyc od podstaw. NabraĹem zĹych nawykĂłw, choÄ prawko mam dopiero trzeci sezon i dopiero uczÄ siÄ jeĹşdziÄ, choÄ patrzÄ c na przejechane kilometry, powinno byc znacznie lepiej. widac mam jednak zbyt niski wspĂłĹczynnik, by wszsytko pojÄ Ä od razu....
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Wysłany: Sro Sie 31, 2016 22:11
DziÄkujÄ za sĹowa powitania i za ciepĹe przyjÄcie.
Filmik troszkÄ nie aktualny, bo jeszcze z przed zakupu.
Od dziĹ, Dulka jest juĹź moja....
http://youtu.be/_F98zugmX2c
PogratulowaÄ, piÄkny kolor, skÄ dĹ go znam
Kilka rzeczy ma doĹoĹźone jak siedzenie, osĹony na rÄce, LED-owe (?) halogeny RozbiĹeĹ bank? Pewnie mocno bolaĹo...
RĂłwnieĹź popieram jazdÄ w kamizelce odblaskowej. Czasami na drodze niektĂłrym od razu przypominajÄ siÄ przepisy ruchu drogowego
Zalecam zmianÄ w opisie profilu z "inne moto" na RC52 NT700VA rocznik po 2011
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum