W dobrym temacie napisaĹem, ciekawi mnie czego siÄ po prostu boicie w naszych motocyklach. ZastanawiaĹem siÄ, czy ew awarii devilowych, czy moĹźe Ĺźe w Waszych maszynach wyjdzie coĹ nie tak, czy moĹźe po prostu motocykl nie speĹni oczekiwaĹ w nim poĹoĹźonych. Ĺťadnych zĹoĹliwoĹci z mojej strony, po prostu tyle sĹyszaĹem o moim motocklu niemiĹych rzeczy, Ĺźe zastanawiam siÄ czy moĹźe Wy teĹź tak macie
Awarie? Jakie awarie? OprĂłcz tych na wĹasne Ĺźyczenie nie miaĹem Ĺźadnej, nawet ĹźarĂłwka siÄ nie spaliĹa. Jedynie co bym zmieniĹ to doĹoĹźyĹbym szĂłsty bieg. Na autobanie daĹoby to ok 130 km/h w spacerowym zakresie obrotĂłw. Obecnie zachorowaĹem na CBF 1000, ale jeszcze nie dojrzaĹem do niego, np. taki
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Ja jeĹli bym miaĹ zamieniaÄ, to tylko na wiÄkszego turystyka typu ST1300, ale z drugiej strony przeciskaÄ siÄ codziennie przez miasto wolÄ NT700, wiÄc powinienem mieÄ i jednÄ i drugÄ
O teĹź bym tak chciaĹ ale znowu jak miaĹbym kupowaÄ drugi sprzÄt to byĹaby to klasyczna ntv po to, Ĺźeby w upaĹy braÄ wiatr na klate a nie na owiewki
E tam rzempi daj spokĂłj, gdzie bÄdziesz devile na jakiegoĹ tam cbfa zmieniaĹ
Marzenia mieÄ trzeba...
Generalnie siÄ rozpisaliĹmy adekwatnie co do tematu...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
miaĹem, glebe zaliczyĹem i dobrze, Ĺźe "tylko" okoĹo 60 miaĹem bo z kurtki niewiele zostaĹo na plecach, spodnie teĹź popruĹy siÄ ostro takĹźe nigdy wiÄcej
rzempi napisał/a:
Marzenia mieÄ trzeba...
No weĹş, to co zmienisz a potem sam bÄdÄ w okolicy jedyny Devile miaĹ, nie podoba mi siÄ to
rzempi napisał/a:
Generalnie siÄ rozpisaliĹmy adekwatnie co do tematu...
No weĹş, to co zmienisz a potem sam bÄdÄ w okolicy jedyny Devile miaĹ, nie podoba mi siÄ to
wpadĹy mi do gĹowy 2 pomysĹy:
1. do mojej devi zamontowaÄ silnik cbf'a
2. obaj zmieniamy moto na ten sam model
obie opcje pojechane...
na ten sezon jest dobrze jak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum