W dobrym temacie napisałem, ciekawi mnie czego się po prostu boicie w naszych motocyklach. Zastanawiałem się, czy ew awarii devilowych, czy może że w Waszych maszynach wyjdzie coś nie tak, czy może po prostu motocykl nie spełni oczekiwań w nim położonych. Żadnych złośliwości z mojej strony, po prostu tyle słyszałem o moim motocklu niemiłych rzeczy, że zastanawiam się czy może Wy też tak macie
Awarie? Jakie awarie? Oprócz tych na własne życzenie nie miałem żadnej, nawet żarówka się nie spaliła. Jedynie co bym zmienił to dołożyłbym szósty bieg. Na autobanie dałoby to ok 130 km/h w spacerowym zakresie obrotów. Obecnie zachorowałem na CBF 1000, ale jeszcze nie dojrzałem do niego, np. taki
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Ja jeśli bym miał zamieniać, to tylko na większego turystyka typu ST1300, ale z drugiej strony przeciskać się codziennie przez miasto wolę NT700, więc powinienem mieć i jedną i drugą
E tam rzempi daj spokój, gdzie będziesz devile na jakiegoś tam cbfa zmieniał
Marzenia mieć trzeba...
Generalnie się rozpisaliśmy adekwatnie co do tematu...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
miałem, glebe zaliczyłem i dobrze, że "tylko" około 60 miałem bo z kurtki niewiele zostało na plecach, spodnie też popruły się ostro także nigdy więcej
rzempi napisał/a:
Marzenia mieć trzeba...
No weź, to co zmienisz a potem sam będę w okolicy jedyny Devile miał, nie podoba mi się to
rzempi napisał/a:
Generalnie się rozpisaliśmy adekwatnie co do tematu...
No weź, to co zmienisz a potem sam będę w okolicy jedyny Devile miał, nie podoba mi się to
wpadły mi do głowy 2 pomysły:
1. do mojej devi zamontować silnik cbf'a
2. obaj zmieniamy moto na ten sam model
obie opcje pojechane...
na ten sezon jest dobrze jak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum