Witam serdecznie wszystkich uzytkownikĂłw forum.Mam na imie Ireneusz, od 3 marca jestem posiadaczem NT 700 VA 2006r.Po 6-ciu latach ujeĹźdĹźania Suzuki VX 800 ,stwierdziĹem,Ĺźe czas na zmiany.Po dĹugich przemyĹleniach i obserwacjach wybĂłr padĹ na HondÄ Deauville,mam nadziejÄ, Ĺźe byĹ to dobry wybĂłr.
CzoĹem!
TeĹź mam nadziejÄ, Ĺźe to byĹ dobry wybĂłr.
Pochwal siÄ co Ci siÄ udaĹo kupiÄ i gdzie - moĹźe teĹź juĹź go oglÄ daliĹmy na portalach ogĹoszeniowych.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Mar 13, 2016 00:19
Witaj i szczÄĹliwie ganiaj!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Chyba, Ĺźe chodzi o to Ĺźe zawiedziecie siÄ, Ĺźe nie da siÄ tym jeĹşdziÄ bo to w ogĂłle nie idzie, taki dziadkowĂłz itd
juĹź nie narzekaj ostatni spod ĹwiateĹ nie jesteĹ...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
witam nowego forumowicza!!!. myĹle ,Ĺźe sie nie zawiedziesz wyborem, a jeĹli mogÄ siÄ wypowiedzieÄ wszystko kwestia czego siÄ szuka? szybkoĹci i prostych zakerÄtĂłw, oraz wolnych Ĺóşek na OIOM-ie ,czy poprostu robiÄ to co siÄ lubi i przy okazjii widzieÄ co mnie mijaĹo podczas przejaĹźdzki ( krajobraz) ze prÄdkoĹciÄ spacerowÄ 100-120km\h przy okazji zapakowania swoich gratĂłw do kufrĂłw, podczas postoju masz rÄce wolne.jeĹli chodzi o mojÄ Hanie jestem bardzo zadowolony a kolegĂłw na innych maszynach caĹÄ powagÄ pozdrawiam i jadÄ dalej.poprostu kaĹźdy ma swĂłj wybĂłr i ja go tolerujÄ i niechÄ z nimi na drodzÄ siÄ scigaÄ tylko miĹo spÄdziÄ czas.pozdrawiam LwG
W dobrym temacie napisaĹem, ciekawi mnie czego siÄ po prostu boicie w naszych motocyklach. ZastanawiaĹem siÄ, czy ew awarii devilowych, czy moĹźe Ĺźe w Waszych maszynach wyjdzie coĹ nie tak, czy moĹźe po prostu motocykl nie speĹni oczekiwaĹ w nim poĹoĹźonych. Ĺťadnych zĹoĹliwoĹci z mojej strony, po prostu tyle sĹyszaĹem o moim motocklu niemiĹych rzeczy, Ĺźe zastanawiam siÄ czy moĹźe Wy teĹź tak macie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum