Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum.Mam na imie Ireneusz, od 3 marca jestem posiadaczem NT 700 VA 2006r.Po 6-ciu latach ujeżdżania Suzuki VX 800 ,stwierdziłem,że czas na zmiany.Po długich przemyśleniach i obserwacjach wybór padł na Hondę Deauville,mam nadzieję, że był to dobry wybór.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 24 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 905 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Mar 13, 2016 00:19
Witaj i szczęśliwie ganiaj!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Chyba, że chodzi o to że zawiedziecie się, że nie da się tym jeździć bo to w ogóle nie idzie, taki dziadkowóz itd
już nie narzekaj ostatni spod świateł nie jesteś...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
witam nowego forumowicza!!!. myśle ,że sie nie zawiedziesz wyborem, a jeśli mogę się wypowiedzieć wszystko kwestia czego się szuka? szybkości i prostych zakerętów, oraz wolnych łóżek na OIOM-ie ,czy poprostu robić to co się lubi i przy okazjii widzieć co mnie mijało podczas przejażdzki ( krajobraz) ze prędkością spacerową 100-120km\h przy okazji zapakowania swoich gratów do kufrów, podczas postoju masz ręce wolne.jeśli chodzi o moją Hanie jestem bardzo zadowolony a kolegów na innych maszynach całą powagą pozdrawiam i jadę dalej.poprostu każdy ma swój wybór i ja go toleruję i niechę z nimi na drodzę się scigać tylko miło spędzić czas.pozdrawiam LwG
W dobrym temacie napisałem, ciekawi mnie czego się po prostu boicie w naszych motocyklach. Zastanawiałem się, czy ew awarii devilowych, czy może że w Waszych maszynach wyjdzie coś nie tak, czy może po prostu motocykl nie spełni oczekiwań w nim położonych. Żadnych złośliwości z mojej strony, po prostu tyle słyszałem o moim motocklu niemiłych rzeczy, że zastanawiam się czy może Wy też tak macie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum