Witam i pozdrawiam Wszystkich z Wadowic na poĹudniu Polski. Od dziĹ jestem posiadaczem Hondy Deauville rocznik 2002 i nie mogÄ siÄ doczekaÄ wiosny !
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Witam i pozdrawiam Wszystkich z Wadowic na poĹudniu Polski. Od dziĹ jestem posiadaczem Hondy Deauville rocznik 2002 i nie mogÄ siÄ doczekaÄ wiosny !
A to ubieraÄ kurtkÄ i kalesony i jazda - byle po czarnym.
Ja, jak kupowaĹem jeĹşdziĹem po lekkim Ĺniego-bĹocie. Fakt nie jechaĹem wiÄcej niĹź 70, ale ani razu mi koĹo nie uciekĹo.
Ja, jak kupowaĹem jeĹşdziĹem po lekkim Ĺniego-bĹocie. Fakt nie jechaĹem wiÄcej niĹź 70, ale ani razu mi koĹo nie uciekĹo.
Tobie siÄ udaĹo ale w takich warunkach o nieszczÄĹcie nie trudno. Jak nie Ty to ktoĹ Ciebie a jak wiadomo na moto mamy znacznie mniejsze szanse na unikniÄcie przykrych konsekwencji nawet przy drobnej stĹuczce. Jazda w takich warunkach na "nowym" moto bez praktyki i wyczucia maszyny to najgorsze co moĹźna zrobiÄ wiÄc nie kuĹ
Wiem, gĹowy gorÄ ce a motocykle kuszÄ (mam to samo choÄ wiele sezonĂłw za mnÄ i w przeszĹoĹci jeĹşdziĹem okrÄ gĹy rok nawet po Ĺniegu ale z koniecznoĹci bo to juĹź nie byĹa przyjemnoĹÄ) ale proponujÄ pogĹaskaÄ, dopieĹciÄ i poczekaÄ na lepszÄ pogodÄ. GĹupio byĹoby z tej radoĹci skoĹczyÄ sezon zanim siÄ zacznie.
Dobra, juz nie zrzÄdzÄ
Pomógł: 2 razy Wiek: 60 Dołączył: 21 Sie 2014 Posty: 57 Skąd: Pietrzykowice,Żywiec
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 11:32
Witaj,popieram Parabikera lepiej cieszyÄ siÄ w garaĹźu ze swojego cacka do wiosny, niĹź kleiÄ poĹamane plastiki albo nie daj BĂłg lizaÄ koĹci.
Pozdrawiam,lewa w gĂłrÄ.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Bo Parabiker, to nasz forumowy MÄdrzec ktĂłrego warto posĹuchaÄ Sam ostatnio tez po Ĺniegu jeĹşdziĹem z koniecznoĹci niĹź dla zabawy (choÄ zabawa tez byĹa przednia), ale nie czuĹem siÄ komfortowo w tych warunkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum