Wysłany: Pią Kwi 01, 2022 12:19 Witam serdecznie wszystkich forumowiczĂłw
Podkarpackie siÄ kĹania.
Forum przeglÄ daĹem juĹź jakiĹ czas, aĹź w koĹcu przyszedĹ ten moment, Ĺźe pozwalam sobie doĹÄ czyÄ do tego szanownego grona.
Moja Honda to mĂłj pierwszy motocykl (prawko na motor leĹźaĹo "odĹogiem" ponad 25 lat), ktĂłrym mogÄ poruszaÄ siÄ po drogach publicznych. W mĹodoĹci jak pewnie w wiÄkszoĹci z Was jeĹşdziĹem po lasach i bezdroĹźach na starej WSK.
TakĹźe wrĂłciĹ wiatr we wĹosach (chociaĹź juĹź ich nie za wiele) i frajda z jazdy.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
CzeĹÄ, dobrze Ĺźe po 25 latach siÄ "nawrĂłciĹeĹ", teraz przyjemniej, co?, a tak na powaĹźnie to jest tu kilka osĂłb z takÄ przerwÄ na moto (w tym ja ) LwG
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sro Sie 03, 2022 14:58
CzeĹÄ !!! LWG i do przodu.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum