Wysłany: Czw Lis 21, 2019 22:27 Witam wszystkich na forum
Witam wszystkich ForumowiczĂłw serdecznie.
Mam na imiÄ Andrzej i jestem z Warszawy. Do tej pory jeĹşdziĹem tylko chopperami, aĹź przyszedĹ czas na odmianÄ - stÄ d inauguracja mojej obecnoĹÄ na tym forum. WĹaĹnie staĹem siÄ szczÄĹliwym (mam nadziejÄ) posiadaczem Deauvilki 700 VA z 2006 roku. FascynacjÄ prÄdkoĹciÄ i przyspieszeniami mam juĹź za sobÄ , teraz radykalnie wzrosĹo zapotrzebowanie na szeroko rozumiany komfort (60-ki jeszcze wprawdzie na karku nie mam, ale brakuje mi do niej tylko kilku lat...). Motocykl sĹuĹźy mi gĹĂłwnie do tego, aby ot pokrÄciÄ siÄ solo po mieĹcie, wyskoczyÄ we dwĂłjkÄ na weekend a czasem teĹź na jakiĹ dĹuĹźszy ale nienerwowy wypad.
Nie nudzÄ dĹuĹźej, pozdrawiam wszystkich,
Andrzej
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Czw Lis 21, 2019 23:53
SzczÄĹliwego pomykania ! LWG
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
DziÄki wszystkim za ciepĹe sĹowa. Przyznam szczerze, Ĺźe siÄ troszkÄ baĹem, Ĺźe zbytnio zawyĹźÄ ĹredniÄ wieku ns forum. Ale widzÄ, Ĺźe siÄ jakoĹ mieszczÄ i bardzo mnie to cieszy!!!
Zatem do zobaczenia na drodze, pozdrawiam Wszystkich, a szczegĂłlnie Was z postĂłw powyĹźej
A.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum