Wysłany: Czw Lis 21, 2019 22:27 Witam wszystkich na forum
Witam wszystkich Forumowiczów serdecznie.
Mam na imię Andrzej i jestem z Warszawy. Do tej pory jeździłem tylko chopperami, aż przyszedł czas na odmianę - stąd inauguracja mojej obecność na tym forum. Właśnie stałem się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Deauvilki 700 VA z 2006 roku. Fascynację prędkością i przyspieszeniami mam już za sobą, teraz radykalnie wzrosło zapotrzebowanie na szeroko rozumiany komfort (60-ki jeszcze wprawdzie na karku nie mam, ale brakuje mi do niej tylko kilku lat...). Motocykl służy mi głównie do tego, aby ot pokręcić się solo po mieście, wyskoczyć we dwójkę na weekend a czasem też na jakiś dłuższy ale nienerwowy wypad.
Nie nudzę dłużej, pozdrawiam wszystkich,
Andrzej
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Czw Lis 21, 2019 23:53
Szczęśliwego pomykania ! LWG
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Przyznam szczerze, że się troszkę bałem, że zbytnio zawyżę średnią wieku ns forum. Ale widzę, że się jakoś mieszczę i bardzo mnie to cieszy!!!
Zatem do zobaczenia na drodze, pozdrawiam Wszystkich, a szczególnie Was z postów powyżej
A.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum