Wysłany: Pią Paź 05, 2018 23:20 Witam z Podkarpacia i pozdrawiam wszystkich!
Witam . Jak juĹź napisaĹem w temacie mieszkam w GrÄbowie koĹo Tarnobrzega na Podkarpaciu. Na motorkach Ĺmigamy razem z ĹźonkÄ , swojÄ HondÄ NT 650V Deauville zakupiĹem 2 tygodnie temu i jestem z niej bardzo zadowolony, Ĺmiga bezproblemowo. PrzygodÄ z motocyklami zaczÄ Ĺem juĹź dosyÄ dawno, ale byĹy to motocykle typowo PRL-owskie. Posiadam CZ 350 Chopper wĹasnej budowy, JawÄ 350 typ 634 z wĂłzkiem Velorex 562 i kilka innych jeszcze. MiĹo mi Was wszystkich powitaÄ i liczÄ na WaszÄ pomoc w razie jakichkolwiek problemĂłw. POZDRAWIAM!
Witam rĂłwieĹnika!
W tym roku, wraz z maĹĹźonkÄ nocowaliĹmy 10 dni w Dukli.
1600 km wycieczka na Devi dostarczyĹa wielu miĹych wraĹźeĹ
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
andrzejek
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 08:19
PiĹa wita byÄ moĹźe po raz drugi, pierwszy na forum jawy
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 18:30
Witamy w Klubie Seniora /ale takiego Ĺźwawego/
No i jak pisze szanowny poprzednik; dawaj foty swojej " floty"
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum